Logotip de Adolescents.cat

El relat hot: Èric i Dani [part 2]

per , el 27 d'octubre de 2024 a les 09:33

Disclaimer: El cervell és l'òrgan sexual més poderós de tots. És només amb bona salut mental, comunicació i assertivitat que podem gaudir de la nostra sexualitat. En un món d'immediatesa i bombardeig constant d'imatges, entrenar el múscul del cervell en la sexualitat és fonamental per a millorar les nostres experiències sexoafectives.

Èric i Dani, segona part



[primera part aquí]

Després del seu primer moment de passió als vestidors, l’Èric i el Dani no podien deixar de pensar en allò que havia passat. No era només l’atracció física que els havia unit, sinó aquella connexió més profunda, una química que feia temps que es coïa en silenci. Ara la seva relació havia passat a un altre nivell, però les incerteses seguien allà, flotant a l’aire.


El dia després de l’entrenament, l'Èric va agafar el seu mòbil, nerviós, mentre seia al seu llit. Encara pensava en el petó, en com les seves mans s’havien entrellaçat amb les del Dani i com la calor del seu cos l'havia posat calent a més no poder. Va obrir la conversa amb el Dani, amb el cor accelerat, i es va atrevir a enviar-li un missatge.

Èric: Hola, Dani! Com estàs? Estava pensant en ahir... encara no puc creure que passés tot això. 😅

Va prémer "enviar" i va esperar amb ansietat la resposta. No va trigar gaire a veure les tres puntes que indicaven que el Dani estava escrivint.

Dani: Ei, Èric! 😏 Jo tampoc... encara estic processant-ho. Sincerament, no puc deixar de pensar-hi.

L'Èric va sentir una barreja d’alleujament i emoció. Saber que el Dani també estava tan afectat per aquell moment li va donar confiança.

Èric: M'alegra saber-ho... però, què fem ara?

Hi va haver una pausa, i l'Èric va notar una espècie de nerviosisme. Sabia que aquell missatge podia obrir la porta a una conversa més seriosa, però també sabia que era necessària.

Dani: Doncs... podríem veure'ns fora de la piscina, no? Per parlar... i també per seguir on ho vam deixar 😜

L'Èric va somriure, agraït que el Dani fos capaç de mantenir el to relaxat. Era justament allò que necessitava: una mica d'humor per alleugerir la tensió.

Èric: M'encanta la idea. Demà a la tarda?

Dani: Perfecte! Vens a casa meva? Passem una tarda tranquil·la i... ja veiem què passa.

L'Èric va sentir un calfred per l’esquena. La idea d’estar amb el Dani, sols, en un lloc privat, el posava nerviós, però també ple d’il·lusió. Aquell moment íntim als vestidors havia estat increïble, però ara tenien l’oportunitat de connectar encara més.

L’endemà a la tarda, l’Èric es va trobar davant la porta de casa del Dani. Abans de trucar, va inspirar profundament. Aquella era la primera vegada que es veurien fora de la piscina, i sabia que el seu vincle podia créixer d’una manera que encara no s’havia imaginat.

En Dani va obrir la porta amb el mateix somriure descarat de sempre.

—Ei, passa! —va dir el Dani, deixant-lo entrar.

L'Èric va seguir-lo cap al saló, on hi havia una atmosfera relaxada, amb música suau de fons. Els dos es van asseure al sofà, al principi una mica tensos, però ràpidament es van relaxar. La conversa va començar fluida, com si l'energia que compartien fos fàcil de canalitzar.

—És una mica estrany, oi? —va dir l'Èric amb un somriure nerviós—. Mai ens hem vist fora de l’aigua.

—Sí, però em sembla que això és només el principi de moltes coses que farem fora de la piscina —va respondre el Dani amb un somriure picant.

Es van quedar mirant-se uns instants, i tot i que els dos estaven relaxats, l’atracció que havien sentit als vestidors va començar a tornar. Va ser el Dani qui es va moure primer, apropant-se a l’Èric, aquesta vegada amb més confiança que abans.

—Èric... des que et vaig veure a la piscina vaig saber que hi havia alguna cosa especial entre nosaltres. Ara sé que no em vaig equivocar.

Sense dir res més, es van començar a fer petons, aquesta vegada amb una passió menys continguda que la del dia anterior. Els cossos es van acostar ràpidament, i els seus petons es van fer cada vegada més intensos. Les mans del Dani van començar a explorar el cos de l'Èric amb més llibertat, notant com es posava nerviós però alhora desitjant allò que estaven a punt de compartir.

Amb cada petó, el món exterior es difuminava, i només quedava aquell moment, aquell espai compartit. Els dits de l'Èric van resseguir el tors d’en Dani, sentint cada detall del seu cos. Quan els seus llavis es van separar, es van mirar als ulls, la respiració accelerada.

—T’estava esperant —va murmurar el Dani, mentre deixava que la seva mà baixés suaument pel costat del cos de l’Èric.

L'Èric va somriure, tot i que encara notava una mica de nerviosisme dins seu. Però el Dani va fer que tot fos més fàcil, la seva energia era tranquil·la, respectuosa, i alhora plena de desig. El va apropar encara més, sentint com la seva calor l’embolcallava completament.

Es van començar a fer carícies per tot el cos mentre es feien petons. Fins que la passió era tan forta que van anar al llit del Dani per poder estar més còmodes.

—Dani, és la meva primera vegada —va dir l'Èric, mirant el sostre amb un somriure—. 

—També la meva, almenys amb un noi. Així que què fem?

—Et sembla bé si ens toquem però no anem a més? Prefereixo que sigui així.

—Per mi també és millor. Això sí, te la puc xupar? Tinc condons amb gust de vanilla. T'agrada la vainilla?

L'Èric es va posar tan, però taaan calent, que va tirar-se sobre en Dani. I mentre el masturbava poc a poc però amb intensitat, li va demanar el preservatiu i li va dir a l'orella "m'encanta la vainilla i m'encantes tu". Es van començar a masturbar mútuament, amb molta passió. Tanta, que en Dani de seguida es va córrer i va fer un soroll que va posar tant a l'Èric que es va aguantar per no córrer-se també.

—Uau Dani, m'estic esforçant molt per no acabar jo també.

El Dani va agafar el preservatiu i el va posar al penis erecte de l'Èric. Es van mirar i somriure amb tanta presència que semblava que no existís res més al món. El Dani va començar a llepar el penis de l'Èric mentre li tocava suaument els testicles per estimular-lo encara més. Li va preguntar si estava còmode. I en tenir el sí de l'Èric, va seguir xupant-li el penis mentre s'ajudava de les mans per donar-li encara més plaer. No van passar ni 3 minuts que l'Èric va ejacular fent un crit i omplint el condó amb el seu semen.

Es van abraçar. La complicitat que havia començat entre les onades de la piscina ara s’estava transformant en alguna cosa molt més profunda.

—Saps què és el millor de tot? —va dir l'Èric, mirant el sostre amb un somriure—. Que això no és només físic. Sento que hi ha alguna cosa molt més forta entre nosaltres.

El Dani va assentir, mirant-lo amb tendresa.

—Jo també ho sento, Èric. I m’encanta descobrir-ho poc a poc, amb tu.

Aquell era només el començament d'una nova etapa per a l'Èric i el Dani. La seva atracció havia estat el catalitzador, però ara estaven construint una connexió més enllà del desig, un vincle que els faria créixer junts, dins i fora de l’aigua.


Missatge de la redacció: Si veiem que aquesta història té moltes visites, en farem una de nova! Comparteix-la amb les teves amigues i amics!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: