Logotip de Adolescents.cat

L’emotiu homenatge a Liam Payne a Barcelona: l’altar improvisat a la Rambla

per Adolescents.cat, el 21 d'octubre de 2024 a les 12:30

Desenes de fans del grup One Direction s’han reunit aquest diumenge 20 d’octubre a la Rambla de Barcelona per homenatjar el cantant Liam Payne, que va morir el passat 16 d’octubre.

Des que es va saber la tràgica notícia, moltes fans de la banda britànica es van començar a organitzar a través de les xarxes socials per improvisar un altar a Barcelona. Així es va començar a omplir de fotografies, cartes, dedicatòries i flors la Rambla de Barcelona, a tocar amb la Plaça Catalunya. Les fans, a més, s’han anat apropant a l’altar i aquest diumenge 20 d’octubre es van arribar a reunir desenes de persones.


En un ambient molt emotiu, les fans han encès espelmes, i han adornat l’altar amb més missatges d’acomiadament cap al cantant de One Direction. Les xarxes socials ja s’han omplert de vídeos i fotografies del moment, una escena que, de fet, es repeteix a altres ciutats i sobretot a Buenos Aires, on va tenir lloc la mort de Liam Payne.

Liam Payne va morir als 31 anys

El cantant va morir dimecres, 16 d’octubre, en precipitar-se des del tercer pis d’un hotel al barri de Palermo, a Buenos Aires. La fiscalia argentina investiga la seva mort i creu que en el moment que va caure estava sol a l’habitació de l’hotel. "S'estan investigant les circumstàncies del cas com una mort dubtosa, tot i que tot indica que el músic es trobava sol quan es va produir la caiguda i que estava travessant algun tipus de brot a causa de l'abús de substàncies", assenyala un comunicat de la Fiscalia. 

De fet, a l’habitació la policia va trobar medicaments com Clonazepam, energitzants i medicaments de venda lliure que ara s'estan analitzant, juntament amb les empremtes dactilars que s'han recollit al lloc dels fets. Segons les mateixes fonts, al pati del darrere de l'hotel on es va trobar el cos de Payne també hi havia una ampolla de whisky, un encenedor i un telèfon mòbil.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: