Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 21 al 27 d'octubre

per Redacció, el 21 d'octubre de 2024 a les 10:00

Aquesta setmana porta un munt d’energia renovada per a tots els signes! Els astres estan en moviment i això pot afectar les teves emocions, les teves relacions i fins i tot la teva motivació per als estudis o activitats. Si tens dubtes de com gestionar tot això, no et preocupis: aquí tens la predicció per a cada signe, amb consells i amb qui et portaràs millor aquesta setmana.

Àries (21 març - 19 abril)

Aquesta setmana tindràs una explosió d’energia, Àries! La teva naturalesa impulsiva et farà prendre decisions ràpides, però compte amb els imprevistos, ja que no tot sortirà tal com esperes. A l'escola o institut, és possible que et sentis més competitiu que mai, però no deixis que l'estrès t’afecti. L’amor està en un moment intens, potser et sentiràs més passional o gelós. Però recorda que no tot és córrer! Reflexiona abans d'actuar.


Consell: No deixis que les emocions t’arrosseguin.
Millor signe: Sagitari ♐.


Taure (20 abril - 20 maig)

Tindràs una setmana de molta reflexió, Taure. Els astres et conviden a centrar-te en la teva vida interior. T’has estat preocupant molt pels altres i ara és el moment de mirar cap a dins i pensar què vols realment. A l’institut potser sentiràs que no tens prou motivació, però si t'organitzes, ho acabaràs tot a temps. L'amor pot estar una mica distant, però no et desesperis, ja que tot té el seu ritme.
Consell: Dedica més temps a tu mateix i cuida la teva pau mental.
Millor signe: Capricorn ♑.

Bessons (21 maig - 20 juny)

Per a tu, Bessons, aquesta setmana estarà plena de moviment! Les teves ganes de xerrar i connectar amb la gent augmentaran, fent que siguis el centre d’atenció entre els teus amics. Això sí, potser et trobes amb alguna confusió en les teves relacions, així que assegura’t de ser clar en el que dius. Les teves emocions poden anar amunt i avall, però si aprens a gestionar-les, acabaràs la setmana amb bon peu.
Consell: No parlis massa, escolta també.
Millor signe: Aquari ♒.

Cranc (21 juny - 22 juliol)

Cranc, aquesta setmana et sentiràs més emocional del normal, com si tot et toqués més el cor. Les teves relacions amb la família i amics seran molt importants, i potser t’afectarà si no et sents prou valorat. Relaxa’t una mica i no prenguis tot tan personalment. A classe et costarà concentrar-te perquè estàs més pendent dels altres, però si et concentres una estona cada dia, podràs recuperar el temps perdut.
Consell: No t’enfonsis per coses petites, mantingues la calma.
Millor signe: Peixos ♓.

Lleó (23 juliol - 22 agost)

Per a tu, Lleó, aquesta serà una setmana d’intensos reptes. Voldràs destacar en tot, especialment en temes socials i amb els teus amics. Però no et deixis endur pel teu ego! A vegades, compartir el protagonisme et farà guanyar més punts amb els altres. A l’amor, les coses poden estar una mica inestables, però el diàleg obert serà la clau per evitar problemes. A classe, podràs brillar si t’esforces!
Consell: Comparteix i no busquis sempre el focus.
Millor signe: Balança ♎.

Verge (23 agost - 22 setembre)

Verge, aquesta setmana l'organització serà la teva millor aliada. Sentiràs que tens mil coses per fer, entre deures, activitats i la teva vida social, però si fas un bon planning, tot sortirà rodat. A l’amor, potser tindràs dubtes sobre els teus sentiments o els de l’altre, però el millor és parlar-ho. No acumulis ansietat, ja que només et crearà més problemes. Confia en la teva intuïció i seràs capaç de superar qualsevol obstacle.
Consell: Confia en els teus plans, però deixa espai per a la flexibilitat.
Millor signe: Escorpí ♏.

Balança (23 setembre - 22 octubre)

Balança, aquesta setmana et sentiràs molt creatiu i amb ganes de fer coses diferents. L’energia dels astres et portarà a buscar nous projectes, potser relacionats amb l’art o amb coses que t’apassionen. Si tens algun problema amb els amics o a l’amor, ara és el moment perfecte per resoldre-ho, ja que la comunicació estarà de la teva part. A l’institut, tot fluirà si et mantens equilibrat i no deixes que l’estrès et domini.
Consell: Deixa que la teva creativitat et guiï.
Millor signe: Lleó ♌.

Escorpí (23 octubre - 21 novembre)

Aquesta setmana, Escorpí, la teva intensitat estarà a flor de pell. Les teves emocions estaran molt presents, i podries sentir-te una mica obsessionat amb algun tema, sigui a l’amor o als estudis. Controla els impulsos i intenta veure les coses amb més calma, perquè si no, podries acabar sentint-te esgotat. A l’amor, serà una setmana apassionada, però evita la gelosia. Els teus projectes acadèmics aniran bé si et concentres.
Consell: Relaxa't i no siguis tan controlador.
Millor signe: Verge ♍.

Sagitari (22 novembre - 21 desembre)

Aventura en marxa, Sagitari! Aquesta setmana et sentiràs més lliure i amb ganes de provar coses noves. Les activitats a l’aire lliure o amb amics seran una gran manera de descarregar la teva energia. A l’amor, buscaràs emocions fortes, però intenta no córrer massa o podries espantar algú. A classe, tot anirà bé si t’organitzes, però recorda no deixar les coses per a l’últim moment.
Consell: Gaudeix de la vida, però no siguis tan impacient.
Millor signe: Àries ♈.

Capricorn (22 desembre - 19 gener)

Capricorn, la teva disciplina estarà a l’alça aquesta setmana. Estàs decidit a aconseguir tot el que et proposes, especialment en temes acadèmics. Si t’organitzes bé, podràs destacar molt en els teus projectes. A nivell emocional, potser et costarà una mica expressar-te, però si ho fas, tot anirà millor amb la teva parella o amics. No deixis que la feina et distregui massa de gaudir amb els altres.
Consell: Recorda trobar temps per a tu i els teus amics.
Millor signe: Taure ♉.

Aquari (20 gener - 18 febrer)

Aquari, aquesta serà una setmana per fer coses diferents. Et sentiràs especialment creatiu i les teves idees seran més innovadores que mai. A nivell social, tindràs moments molt divertits amb els amics, però podries sentir-te una mica incomprès en algun moment. No passa res, segueix sent autèntic i trobaràs qui et valori. L’amor estarà tranquil, però si busques emocions, hauràs de donar el primer pas.
Consell: No tinguis por de ser diferent, és el teu poder.
Millor signe: Bessons ♊.

Peixos (19 febrer - 20 març)

Peixos, aquesta setmana la teva sensibilitat estarà en auge. Et sentiràs molt connectat amb els teus sentiments i amb els dels altres, cosa que pot ser un avantatge per millorar les teves relacions. A l’escola, et costarà una mica concentrar-te, perquè estàs més pendent de la teva vida emocional. Dedica’t a les coses que t’apassionen, però no oblidis els deures! A l’amor, és un bon moment per fer un pas més en les relacions.
Consell: Deixa’t portar pels teus sentiments, però no t’oblidis de la realitat.
Millor signe: Cranc ♋.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: