Logotip de Adolescents.cat

Els actors de ‘Heartstopper’, sobre les escenes sexuals de la nova temporada: “Vam gravar fins a set hores”

per Adolescents.cat, el 18 d'octubre de 2024 a les 21:00

Aquesta segona temporada de Heartstopper explora moments més intensos entre els seus protagonistes, Charlie i Nick, interpretats per Joe Locke i Kit Connor. Tots dos actors han compartit com es van sentir durant la filmació d'escenes íntimes. Connor va confessar que aquestes escenes poden durar hores i resulten incòmodes, tot i l’evolució de la seva relació dins i fora de la pantalla. Afegeix que les escenes més atrevides no s’improvisen, sinó que hi ha una preparació prèvia i l’ajuda d’un coordinador d’intimitat per fer-les més còmodes.

En una entrevista a GQ, el mateix Connor confessa que hi ha hagut també una evolució dels actors: "Hem portat un ritme tranquil pel que fa a nosaltres com a actors i com a persones que es van coneixent i sentint-se més còmodes l'un amb l'altre, començant amb els petons a la primera temporada i avançant a poc a poc".


Tot i l’empatia entre ells, els actors confessen que aquestes escenes no són fàcils. Les llargues hores de rodatge i la pressió d’interpretar moments tan personals poden resultar incòmodes. Per facilitar-ho, compten amb coordinadors d’intimitat, professionals que ajuden a crear un espai segur per als actors.

A la primera temporada, el coordinador s'assegurava que ens sentíssim còmodes agafant-nos de la mà". A més, va afegir: "Ara estem fent les escenes de sexe. Vam gravar molt material per a aquestes escenes". Després va explicar que, de fet, gran part del que van gravar no va aparèixer en l'edició final, i va afegir: "Però vam filmar les escenes de sexe durant unes set hores!". També va comentar que tant la sèrie com els membres del repartiment han anat creixent i madurant simultàniament al llarg del camí.


La sèrie, basada en la novel·la gràfica d'Alice Oseman, s'ha convertit en un referent per a la comunitat LGTBIQ+, explorant la joventut i l’amor amb autenticitat. La segona temporada de Heartstopper ha estat molt esperada pels fans, ja que continua la trama deixada a l'aire al final de la primera. A mesura que la relació entre Nick i Charlie es consolida, les noves dinàmiques afegeixen profunditat emocional, i la sèrie segueix tractant temes com l'autoacceptació, la identitat i les dificultats de créixer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: