Logotip de Adolescents.cat

TEST Com seria la teva cita ideal?

per Redacció, el 18 d'octubre de 2024 a les 15:00

Tant si ets un romàntic empedreït que somia amb postes de sol màgiques, com si prefereixes una tarda plena d’emocions en un parc d’atraccions, tothom té la seva pròpia idea de "cita perfecta". Imagines passejar per un parc ple de natura, amb converses profundes i relaxades? O potser la teva idea de passar-ho bé implica pujar a la muntanya russa més alta, amb l’adrenalina al màxim i riures constants?

Fes aquest test per esbrinar com seria la teva cita de somni. T’agradaria que fos relaxada, emocionant o una combinació de totes dues? Només set preguntes et separen de saber-ho!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: