Logotip de Adolescents.cat

Àlvaro Mayo obre la porta a col·laborar amb una cantant catalana

per Adolescents.cat, el 18 d'octubre de 2024 a les 19:00

El cantant Alvaro Mayo, exconcursant d’Operación Triunfo, ha estrenat el seu preu primer projecte individual després de sortir de l’acadèmia. Es tracta d’un EP, Season 1, format per sis cançons que retracten la seva transformació cap a l’artista en què s’ha convertit.

La rebuda de l’EP entre els seus fans ha estat molt bona i també els primers concerts que ha fet on s’han escoltat les noves cançons. Mayo també ha tingut temps per tornar a Barcelona i s’ha passat pels micròfons del programa d’iCat, el Loft.


A l’entrevista amb el presentador del programa Alberto Gadel, el cantant sevillà ha agraït la bona rebuda del seu nou EP i ha explicat que està molt emocionat amb els comentaris positius que li dediquen els seus fans: “Ha anat molt bé, estava nerviós perquè mai saps que pot passar en el teu primer treball individual”.

El cantant ha parlat de la seva estima cap a la capital catalana i ha confessat que li agradaria poder passar més estona d’oci i no només “trepitjar-la per treballar”. Preguntat pels artistes catalans que li agraden, Mayo ha explicat que li agrada molt el tipus de música que fa la cantant Julieta i creu que tenen molt en comú. “Tenim moltes coses en comú, sento que estem fent el mateix nínxol de música”. A més, l’exconcursant d’OT ha avançat en exclusiva al programa que en alguna ocasió s’ha parlat d’una possible col·laboració entre ell i Julieta, però ha indicat que encara no hi ha res tancat. “Temps al temps, encara no hi ha res tancat, però jo crec que en algun moment això passarà”, explicava Mayo.


Entre altres cantants catalans que escolta, hi ha Belen Aguiler o The Tyets: “els he escoltat molt, sobretot la nova cançó que han tret en col·laboració amb la meva companya Kiara”.

Ara, però, caldrà esperar per veure si aquesta notícia es fa realitat i tenim aviat una col·laboració entre Mayo i la catalana Julieta.

@someva__ Ai ai aiiii! Álvaro Mayo i Julieta? 🥹💕 #somLOFT #somEVA #estiktokat ♬ original sound - EVA
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: