Logotip de Adolescents.cat

Els millors plans amb descompte per gaudir d’un Halloween terrorífic a Catalunya

per Redacció, el 19 d'octubre de 2024 a les 12:00

Amb l'arribada de la tardor, l'esperit de Halloween s'escampa per tot Catalunya, i enguany no falten propostes esgarrifoses per viure una experiència inoblidable. Des de parcs temàtics fins a esdeveniments especials en localitzacions úniques, aquí tens una selecció dels millors plans per gaudir d'una nit de por.

Halloween a PortAventura World

Un any més, PortAventura World es transforma en un univers terrorífic on grans i petits poden viure la màgia de Halloween. Del 21 de setembre al 12 de novembre, el parc temàtic ofereix espectacles de terror, desfilades amb personatges emblemàtics i passadissos plens de criatures espantoses. Els més valents poden endinsar-se en les cases encantades com "La Isla Maldita" o "REC Experience", mentre que els més petits poden divertir-se amb activitats familiars en la zona de SésamoAventura. Sense dubte, una opció ideal per a tota la família.


Descompte amb el Carnet Jove:

Reserva el teu paquet d’Hotel + Entrades per a PortAventura Park i Ferrari Land amb un descompte de fins al 20 % per a estades de tres nits o més, o d’un 15 % per a estades de dues nits. 


Aprofita els teus vals del PACK JOVE 2024 per anar als parcs de PortAventura World:

  • 4 vals de 2x1 en l'entrada per PortAventura Park

    • 1r VAL -  PAP1 + el teu DNI/NIE amb lletra

    • 2n VAL - PAP2 + el teu DNI/NIE amb lletra

    • 3r VAL - PAP3 + el teu DNI/NIE amb lletra

    • 4t VAL PAPFL1 + el teu DNI/NIE amb lletra NOU!

Horrorland a Illa Fantasia: el parc del terror més gran del sud d’Europa

Per als amants del terror extrem, Horrorland és la destinació imprescindible. Aquest any, la seva localització es trasllada a Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt, on es desplega una experiència de terror immersiva com mai abans. Amb més de deu atraccions d'horror, incloent-hi cases encantades temàtiques, zones interactives i un escape room terrorífic, Horrorland promet moments d'autèntic pànic per als més valents. No recomanat per als dèbils de cor, aquest esdeveniment és perfecte per als qui volen portar la seva resistència psicològica al límit.

Descompte amb el Carnet Jove:

15% de descompte en l'entrada general.

Serà vàlid per aplicar a tots els dies d'obertura de Halloween 2024 segons l'aforament disponible.

Hotel Dràcula: una nit de terror a Barcelona

Westfield La Maquinista acull “Hotel Dracula” l'experiència immersiva de terror més impactant d'Europa.

Després de causar sensació a París i Madrid, “Hotel Dracula” obre les portes a Barcelona Basant-se en els grans mites del terror, aquesta esgarrifosa experiència proposa al públic endinsar-se en els orígens de la por i convertir-se en els protagonistes una història que es viu (i es pateix) en primera persona.

Un cop més, Westfield La Maquinista demostra ser més que un centre comercial, apostant per oferir  experiències innovadores i úniques Westfield La Maquinista porta en primícia Hotel Drácula una experiència immersiva que combina la Realitat Virtual darrera generació amb els túnels del terror de la nostra infància.

Descompte amb el Carnet Jove:

  • Tarifa de 9€* amb el teu CJ de dilluns a dijous.  (*tarifa genèrica 11€)

  • Tarifa de 12€* amb el teu CJ divendres, dissabte, diumenge i festius.  (*tarifa genèrica 14€).

Creepy Family i Creepy Extreme al Poble Espanyol

El Poble Espanyol a Barcelona es vesteix de Halloween amb dues propostes per a tots els públics. Durant el dia, Creepy Family ofereix activitats terrorífiques, però aptes per a famílies amb nens: tallers, jocs i passadissos del terror moderat, on els més petits poden divertir-se sense tenir massa por. A la nit, però, la cosa canvia radicalment amb Creepy Extreme, una experiència no apta per a persones sensibles. Cases encantades amb actors professionals, efectes especials i situacions que posen a prova els visitants amb adrenalina en estat pur.

Descompte amb el Carnet Jove:

Tens 2 € de descompte tots els dies en entrades d'adult i nen

Dies:19,20,26,27 octubre i 1,2,3 novembre

Horaris: de 10:00h a 19:00h

Per aplicar el descompte introdueix el Codi promocional:  JOVEHALLOWEEN2024

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: