Logotip de Adolescents.cat

Tots els detalls de la mort de Liam Payne: que diuen els primers indicis de la investigació?

per Adolescents.cat, el 18 d'octubre de 2024 a les 12:00

La fiscalia argentina que investiga la mort del cantant Liam Payne creu que l’exmembre de One Direction estava sol en el moment que es va precipitar pel balcó del tercer pis de l’hotel. Les primeres investigacions indicarien que podia estar “travessant un brot”.

"S'estan investigant les circumstàncies del cas com una mort dubtosa, tot i que tot indica que el músic es trobava sol quan es va produir la caiguda i que estava travessant algun tipus de brot a causa de l'abús de substàncies", assenyala un comunicat de la Fiscalia. 


De fet, a l’habitació la policia va trobar medicaments com Clonazepam, energitzants i medicaments de venda lliure que ara s'estan analitzant, juntament amb les empremtes dactilars que s'han recollit al lloc dels fets. Segons les mateixes fonts, al pati del darrere de l'hotel on es va trobar el cos de Payne també hi havia una ampolla de whisky, un encenedor i un telèfon mòbil.

Els resultats de l’autòpsia 

L’autòpsia ha determinat que el cantant britànic, de 31 anys, va morir per “politraumatismes” i “una hemorràgia interna i externa, producte de la caiguda que va patir des del balcó de l’habitació del tercer pis de l’hotel”. Les conclusions preliminars destaquen que en arribar els serveis d’urgència a l’hotel “Payne ja havia caigut des del balcó de la seva habitació i va morir en el lloc a causa de la gravetat de les seves ferides”.  


Malgrat que creuen que el cantant estava sol en el moment de la caiguda, la fiscalia ha informat que es continua investigant el possible paper d'altres persones durant les hores prèvies a la mort.
La fiscalia ha recollit els testimonis de "tres empleades de l'hotel i dues dones que durant les hores anteriors estaven amb el músic a la seva habitació, però que ja havien sortit de l'hotel en el moment dels fets".
Els forenses han conclòs que no s'han trobat "lesions de tipus defensives" a les mans de l'artista i no s'han observat "lesions que permetin suposar la intervenció de terceres persones" en la caiguda.

Continuen les reaccions a la mort de Liam Payne

El compte oficial de One Direction ha publicat un comunicat a Instagram després de la mort de Liam Payne. “Estem completament devastats per la notícia [...] Ens prendrem un temps per lamentar i processar la pèrdua del nostre germà”, diu el compte oficial.

Al mateix temps els quatre excompanys del cantant britànic també s’han pronunciat al respecte, tots amb missatges molt emotius i elogis cap al qui ha estat “un germà”.  També tenen paraules cap a la família de Payne i sobretot pel seu fill, Bear.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louis Tomlinson (@louist91)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: