Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 19 i 20 d'octubre

per Redacció, el 19 d'octubre de 2024 a les 10:00

Arriba el cap de setmana, dos dies per relaxar-te, passar-ho bé i recarregar energies. Els astres tenen moltes sorpreses preparades per a tu, així que dona un cop d'ull al teu horòscop per veure com pots aprofitar al màxim el teu cap de setmana. Ja sigui que tens plans o que vols passar-ho chill, els astres et guiaran!

Àries (21 de març - 19 d'abril)


Aquest cap de setmana tindràs un munt d'energia per fer mil coses, però ves amb compte de no cremar-te abans d’hora. Potser tindràs la temptació d’apuntar-te a tots els plans, però deixa un espai per descansar o et sentiràs esgotat el diumenge a la nit. Si aprofites bé aquesta energia, podries organitzar una quedada divertida o practicar algun esport que t’agradi. Consell: no facis més del compte!
Millor amb: Sagitari.


Taure (20 d'abril - 20 de maig)
Cap de setmana perfecte per gaudir de la calma. Estaràs buscant comoditat i moments tranquils, així que podria ser el moment ideal per veure una peli, llegir un llibre o cuinar alguna cosa bona. A més, serà un bon moment per reconnectar amb algú amb qui t’has distanciat. Et vindrà bé tenir una conversa sincera i deixar anar qualsevol malentès. Consell: gaudeix dels petits plaers de la vida!
Millor amb: Cranc.

Bessons (21 de maig - 20 de juny)
Aquest cap de setmana estaràs a tot arreu! Tindràs ganes de parlar amb tothom i de fer activitats divertides. Serà un bon moment per quedar amb els teus amics i fer alguna cosa diferent, com anar a un concert, una exposició o simplement una tarda de xerrades interminables. La teva curiositat et portarà a descobrir coses noves que et poden sorprendre molt. Consell: aprofita l’energia social, però no t’emboliquis en xafarderies!
Millor amb: Aquari.

Cranc (21 de juny - 22 de juliol)
Els teus sentiments estaran a flor de pell aquest cap de setmana. Podries tenir moments molt emotius, ja sigui amb la teva família o amb els amics més propers. Aprofita aquest temps per cuidar-te i cuidar dels altres, ja que la teva energia serà molt maternal. Si tens ganes de fer alguna cosa especial, prepara un sopar o una trobada íntima. Et farà sentir a gust envoltat de gent que t'estima. Consell: abraça les emocions sense por!
Millor amb: Taure.

Lleó (23 de juliol - 22 d'agost)
El cap de setmana serà ideal per brillar com t'agrada! Estaràs carregat de confiança i tothom notarà la teva presència. És el moment perfecte per sortir de festa, gaudir amb els amics o fer alguna cosa que t'apassioni. També és probable que rebis elogis o reconeixement per alguna cosa que has fet. Només recorda no acaparar tota l'atenció i comparteix-la amb els que t’envolten. Consell: comparteix la teva llum, no l'acaparis!
Millor amb: Balança.

Verge (23 d'agost - 22 de setembre)
Necessites una mica de temps per posar en ordre la teva ment i el teu espai. Aquest cap de setmana et sentiràs molt productiu si aprofites per organitzar-te, però també és important que no et saturis. Si passes el dissabte fent neteja, assegura’t que el diumenge sigui per descansar i gaudir d’una mica de tranquil·litat. Recorda cuidar de la teva salut mental amb activitats que t’ajudin a relaxar-te. Consell: equilibra la feina amb moments de calma!
Millor amb: Capricorn.

Balança (23 de setembre - 22 d'octubre)
Aquest cap de setmana, l'harmonia serà la teva prioritat. Vols estar envoltat de bones vibracions i de gent que t’aporti calma i alegria. Pot ser un bon moment per fer plans tranquils, com una sortida al camp o una passejada per la ciutat. Si tens algun conflicte pendent amb algú, és el moment perfecte per resoldre’l amb un to suau i empàtic. El teu encant natural t'ajudarà a trobar l'equilibri en qualsevol situació. Consell: busca la pau en tot el que facis!
Millor amb: Lleó.

Escorpí (23 d'octubre - 21 de novembre)
Aquest cap de setmana podries sentir-te més introspectiu del que és habitual. Sentiràs la necessitat de fer una pausa i reflexionar sobre temes importants. No t’estranyi si passes més temps sol o si t’allunyes una mica dels altres per escoltar el teu interior. Serà un moment perfecte per fer una mica de meditació o simplement desconnectar del món. Aprofita aquesta pausa per fer neteja emocional i deixar anar allò que ja no et serveix. Consell: deixa anar el que ja no et fa bé!
Millor amb: Peixos.

Sagitari (22 de novembre - 21 de desembre)
L’aventura està a la teva ment, com sempre! Aquest cap de setmana tindràs una gran necessitat de sortir de la rutina i buscar alguna cosa nova i emocionant. Podria ser un bon moment per fer una excursió, descobrir un lloc nou o fins i tot planejar algun viatge a curt termini. No et quedaràs quiet ni un minut, però recorda no descuidar els petits detalls que també són importants. Consell: explora, però no perdis de vista les teves responsabilitats!
Millor amb: Àries.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)
Cap de setmana per enfocar-te en el futur i en els teus objectius. Potser estàs pensant en com millorar algun aspecte de la teva vida o en fer passos importants cap als teus somnis. Aprofita aquests dies per planificar i organitzar-te, però no oblidis relaxar-te una mica. Un bon equilibri entre feina i oci serà clau per aprofitar al màxim el cap de setmana. A més, podries tenir alguna conversa interessant amb algú que t’inspiri. Consell: fes una pausa, el món no s'acaba!
Millor amb: Verge.

Aquari (20 de gener - 18 de febrer)
Aquest cap de setmana estaràs especialment creatiu i ple d’idees fresques. Potser et ve de gust experimentar amb un nou hobby o compartir les teves idees amb amics que et comprenen. És un bon moment per fer activitats en grup, però també per tenir converses profundes sobre temes que t’interessen. Mantén la ment oberta i no tinguis por de provar coses noves, perquè et podrien sorprendre els resultats! Consell: segueix la teva intuïció creativa!
Millor amb: Bessons.

Peixos (19 de febrer - 20 de març)
Aquest cap de setmana serà perfecte per desconnectar del món i connectar amb el teu jo interior. Potser et ve de gust passar temps sol o fer activitats que t’ajudin a recarregar energies, com meditar, llegir o escoltar música. Si tens ganes de socialitzar, tria plans tranquils i amb gent que t'entengui. No et forcis a estar en llocs sorollosos si no et ve de gust. El teu benestar emocional ha de ser la teva prioritat. Consell: cuida’t i regala’t moments de pau!
Millor amb: Cranc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: