Logotip de Adolescents.cat

3 jocs per reviure la flama al llit i connectar amb la teva parella

per Adolescents.cat, el 17 d'octubre de 2024 a les 21:00

Si ja heu provat els jocs més senzills i esteu buscant maneres de connectar encara més, us proposem alguns jocs una mica més elaborats que poden afegir un toc de misteri, excitació i complicitat a la vostra vida íntima. Recorda que l'objectiu és sempre passar-ho bé i reforçar la vostra relació amb confiança i respecte mutu.

1. El Joc de les cartes del plaer

Aquest joc us permet explorar el desig de manera gradual i respectant els límits de cadascú. Agafeu una baralla de cartes, i cada carta que agafeu tindrà una acció o petició escrita a sobre. Podeu dividir les cartes en tres categories segons la intensitat:


  • Cors (suau): carícies, petons, massatges, paraules tendres...

  • Diamants (mig): petons més intensos, jocs de llengua, acariciar zones més íntimes...


  • Piques (intens): explorar fantasies més íntimes o provar noves postures.

Cada vegada que trieu una carta, heu de complir l'acció que diu o passar-la a la vostra parella. Aquest joc fa que l'expectativa augmenti lentament i us ajuda a comunicar-vos sobre el que us agrada i el que no. A més, podeu afegir les vostres pròpies cartes amb accions personals o fantasies que heu parlat prèviament.

2. L’Exploració dels rols amb límits

Aquest joc es basa a establir límits i explorar noves sensacions sense travessar certs punts acordats prèviament. Abans de començar, parleu sobre quins són els vostres límits (tant físics com emocionals) i quin tipus d’estímuls voleu experimentar. A partir d’aquí, podeu assignar rols, com per exemple: qui “dóna” i qui “rep”.

Un cop establerts els rols, es defineix un temps, com per exemple 15 o 20 minuts, durant el qual un de vosaltres només pot rebre, mentre l’altre és qui dirigeix l’exploració de forma controlada i respectuosa. Durant aquest temps, podeu jugar amb carícies, massatges, moviments suaus o fins i tot paraules. El "receptor" només pot comunicar-se dient què li agrada o no, però no pot prendre la iniciativa.

Un cop finalitzat el temps, es poden canviar els rols o ajustar els límits segons com us hagi fet sentir l'experiència. Aquest joc crea confiança, fomenta la comunicació sobre els límits personals i fa que l'exploració sigui més conscient i segura.

3. El joc de les identitats secretes

Si voleu fer un pas més enllà i sortir de la vostra zona de confort, aquest joc us permet "interpretar" un personatge o una fantasia. Decidiu un tema junts: pot ser una cita d'uns desconeguts que es coneixen per primera vegada, o potser un escenari on un de vosaltres fa de professor i l'altre d'alumne, o qualsevol altra fantasia que vulgueu explorar. Podeu vestir-vos d'acord amb el rol, canviar la vostra manera de parlar o crear una situació fictícia que pugui ser excitant.

La idea és crear una nova dinàmica que us permeti jugar amb el misteri, la sorpresa i la complicitat. Aquest joc no només afegeix emoció, sinó que pot trencar totalment amb la rutina i fer que us conegueu d'una manera diferent. És important parlar abans dels límits de cadascú i de què esteu còmodes o incòmodes per gaudir-ho al màxim.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: