Logotip de Adolescents.cat

TEST Com t'afectarà la lluna plena segons el teu signe?

per Redacció, el 17 d'octubre de 2024 a les 15:00

El 2024 ens porta una lluna plena d’octubre, també coneguda com la Lluna del Caçador, que arriba carregada d’una energia intensa i transformadora. Aquesta fase lunar no és només un espectacle visual al cel, sinó que exerceix una influència poderosa en les nostres vides, especialment a nivell emocional i espiritual.

Tradicionalment, la lluna plena és un moment de culminació, una oportunitat per tancar cicles, deixar enrere el que ja no ens serveix i obrir-nos a noves possibilitats. Però, quin significat té per a cada signe de l'horòscop?

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: