Logotip de Adolescents.cat

Mor l’exmembre de One Direction Liam Payne: les reaccions dels seus companys

per Adolescents.cat, el 17 d'octubre de 2024 a les 10:58

El món de la música ha quedat totalment commocionat aquest dimecres 16 d’octubre. El cantant britànic i exmembre de One Direction, Liam Payne, ha mort a Buenos Aires després de caure d’un tercer pis d’un hotel

Segons les primeres informacions de les fonts policials, Payne s’hauria precipitat des del balcó de la seva habitació. La investigació segueix en curs per saber quin hauria estat el motiu del salt o caiguda del cantant. Tot i això, la notícia ha generat un fort rebombori a les xarxes socials i s’han filtrat diversos àudios sobre possibles treballadors de l’hotel que explicaven en quines condicions es trobava el cantant.



De fet, ha quedat registrat una trucada als serveis d’emergències de Buenos Aires al 911 on s’alertava de la presència d’un client de l’hotel que es mostrava “molt agressiu” i “possiblement sota els efectes de les drogues i de l’alcohol”.
Quan els agents de la policia van arribar a l’hotel, l’encarregat els va explicar que havia sentit “un soroll molt fort” a la part de darrere de l’edifici. Allà es va trobar el cos de Payne i, segons informen, quan els metges van arribar ja no van poder fer res per salvar-li la vida.


Al seu compte d’Snapchat i només unes hores abans de la tràgica mort, el cantant havia publicat diversos vídeos i fotos amb la seva nòvia, Kate Cassidy.
L’exintegrant de One Direction feia dies que es trobava a l’Argentina de viatge, fins i tot va assistir al concert del seu excompany de la boyband, Niall Horan, qui va actuar el 2 d’octubre en un concert a l’estadi Movistar Arena.

Les reaccions dels seus companys i fans

Centenars de persones van rodejar l’hotel de Buenos Aires per homenatjar el cantant. L’impacte de la seva mort ha estat a nivell mundial i molts companys de professió han reaccionat a través de les xarxes a la seva mort.

La mare de Harry Styles, exmembre de One Direction, ha compartit una imatge amb fons negre i una emoticona d’un cor trencat amb el missatge: “Només un noi…”. Altres companys de professió com el cantant i compositor Charlie Puth ha dedicat unes paraules a Payne: “En Liam sempre ha estat molt bo amb mi. Va ser un dels primers grans artistes amb els quals vaig tenir el plaer de treballar, no em crec que ja no estigui”.  El colombià J Balvin també s’ha acomiadat de Liam Payne: “Descansa en pau”, ha dit a través d’Instagram amb una fotografia d’ells dos junts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Twist (@annetwist)

Altres personalitats que han treballat amb ell també han fet arribar missatges de condol a través de les xarxes. Dan Richards, guitarrista del grup: “Tot això sembla tan surrealista. Gràcies a tots els que us heu posat en contacte amb mi. Encara estic intentat assimilar tot això. Els meus pensaments estan amb la família del Liam en aquest moment”, deia.
El productor musical Zedd, amb qui havia fet la cançó ‘Get Low’, ha escrit també sobre la mort: “La vida és curta i fràgil. Mai saps pel que està passant la gent”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlie Puth (@charlieputh)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: