Logotip de Adolescents.cat

Torna ‘Cites Barcelona’: amb quin personatge faries match?

per Redacció, el 16 d'octubre de 2024 a les 15:00

La mítica sèrie de TV3, 'Cites Barcelona', torna aquest dimecres 16 d’octubre amb una nova temporada, a partir del 21 d’octubre també estarà disponible a la plataforma Prime Video, amb els sis nous capítols. 

L’aposta per cares noves segueix sent el gran atractiu de la sèrie i en aquesta temporada hi participen: Anna Castillo, David Selvas, Aina Clotet, Verónica Echegui, Ricardo Gómez, Fran Perea, Yolanda Ramos, Elisabet Casanvoas, Óscar Casas o Aitor Luna. 

Amb aquests personatges carismàtics, la pregunta és; amb quin d’ells faries match? Des de perfils apassionats i sentimentals fins a ànimes més introvertides, ‘Cites Barcelona’ presenta un ampli ventall de personalitats. Descobreix quina és més compatible amb tu fent aquest test!

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: