Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 20 d'octubre de 2024 a les 07:58

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 21 al 27 d'octubre de 2024:



Aquesta setmana l’energia es torna molt més intensa, ja que el Sol entra a Escorpí el dia 23. Prepara't per una temporada de transformacions profundes! Tot agafa un to més seriós i emocional, i pot ser que sentis una necessitat més forta de canvi i renovació en algun aspecte de la teva vida, sigui en les teves relacions, emocions o fins i tot en com et veus a tu mateix/a.


El dia 24, amb Venus en oposició a Urà, podrien passar coses inesperades en temes de l’amor o amistats. Potser et sorprèn una nova connexió o t’adones que alguna relació necessita un canvi radical. Estigues obert/a a imprevistos, ja que Urà sempre porta sorpreses!

Resumint: Sol en Escorpí + Venus oposició Urà = emocions intenses i canvis inesperats en les relacions. És el moment de deixar anar el que ja no funciona i obrir-te a noves possibilitats.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: