Logotip de Adolescents.cat

Mar Lucas denuncia ser víctima de maltractaments en la seva cançó ‘Rota’

per Adolescents.cat, el 14 d'octubre de 2024 a les 19:00

La tiktoker Mar Lucas ja fa un temps que va decidir fer el salt al món de la música. Fa pocs mesos va llançar el seu àlbum ‘La inocente’, on ha col·laborat amb noms com Edurne o Almacor. Tot i això, no ha estat fins ara que ha decidit treure a la llum el seu tema més personal de la seva carrera musical: ‘Rota’. En aquest tema, la tiktoker catalana obra el seu cor i explica la seva mala experiència amb la seva relació passada en què va patir maltractaments

"Mai vaig creure que a mi també em passaria. Abans de conèixer-te, l'amor no em feia mal. Vaig ignorar tot el que deien de tu. Em vaig enamorar d'una mentida. No sé per què vaig trigar tant a adonar-me'n. A algú com tu no se li obren les portes. Vaig insistir mil vegades. Vaig intentar arreglar-te. Em vaig quedar sense forces. Tu me les vas prendre", comença relatant la cantant en aquest tema, que utilitza com una carta oberta per expressar els seus sentiments.


Un missatge que, segons ha volgut aclarir al seu compte d'Instagram, no exposa per tornar al passat, sinó per poder passar pàgina: "Com més evites el teu passat, més et persegueix". Per això, ha volgut perdonar-se a si mateixa i seguir endavant "més forta que mai".

De fet, en una entrevista amb ‘Freeda’, la catalana explica com ha tardat molt de temps a sortir de la “bombolla en què vivia” per adonar-se que ella no té la culpa de la relació que va viure amb la seva exparella. “Jo depenia d’ell en tots els sentits: laboralment, econòmicament i sobretot emocionalment. Ell era com si ho fos tot”, confessa. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freeda (@freeda_es)

Els versos de la mateixa cançó són realment esfereïdors: "Les teves mans em deixaven trencada. I això sí que no es perdona. Em va fer mal deixar-te anar. Però feia més mal amagar sota la roba. Les marques de cada derrota. Jo al teu costat i tu en contra meva”. Una experiència que desgraciadament pateixen moltes noies i, de fet, les xarxes socials s’han omplert de comentaris agraint que se sinceri, ja que moltes s’han sentit identificades.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: