Logotip de Adolescents.cat

El festival Serielizados aterra a Barcelona: sèries, programació i descomptes

per Adolescents.cat, el 14 d'octubre de 2024 a les 12:30

Aquest dilluns aterra a Barcelona el festival internacional de sèries més important de tot el territori espanyol. Es tracta de l’11a edició del Serielizados Fest i es podrà gaudir del 14 al 23 d’octubre del 2024. A més del 15 al 27 d’octubre podràs gaudir de la programació oficial en línia a Filmin.

Serielizados Fest revela les sis sèries que formaran part de la Secció Oficial Internacional a competició de la seva 11a edició. Les sèries seleccionades són 'After the Party' (Nova Zelanda), 'Dates in Real Life' (Noruega), 'Kafka' (Àustria), 'Pressure Point' (Suècia), 'Secrets' (Dinamarca) i 'Truelove' (el Regne Unit). Les sèries es podran veure presencialment a l’Espai Texas, amb assistència, en la majoria de projeccions, dels seus respectius creadors, intèrprets o responsables artístics.


A més de les quatre sèries que formaran part de la Secció Oficial Nacional a competició de la seva 11a edició. Les sèries seleccionades són ‘Yo, adicto’ (Disney +), ‘Delta’ (3Cat), ‘Dieciocho’ (RTVE Play) i ‘Celeste’ (Movistar Plus +). Les sèries es podran veure presencialment i també comptaran amb l’assistència dels seus respectius creadors, intèrprets o responsables artístics.

El festival es podrà gaudir presencialment en els diversos espais que l’acolliran com la sala Phenomena; el Teatre, l'Auditori i el Hall del CCCB; l'Auditori Blanquerna, i la Casa SEAT, i també es podrà seguir virtualment a través de Filmin. El festival comptarà amb la presència de convidats nacionals i internacionals on destaquen noms com els de Émilie Tronche (creadora de ‘Samuel’), Carmen Machi (protagonista de ‘Celeste’), Mel Eslyn (co-creadora i directora de ‘Penelope’), Daniel Brühl (actor en ‘La Franquicia’), Oriol Pla (protagonista de ‘Yo, adicto’) o Pilou Asbæk (protagonista de ‘Secrets’), que s’afegeixen al ja anunciat Thomas Vinterberg, que vindrà a presentar en exclusiva la sèrie ‘Familias como la nuestra’.


Com aconseguir entrades amb descomptes?

Les entrades per anar al festival es poden comprar a través del seu web oficial, però amb el Carnet Jove pots aconseguir 25% de descompte en tot el festival, és a dir, tant a entrades simples com abonaments. A més, també podràs gaudir de la programació oficial en línia a Filmin i amb el Carnet Jove també tens un 25% de descompte sobre el preu de la subscripció bàsica mensual a la plataforma. 

D’altra banda, aquest any el Serielizados Fest ofereix l’entrada gratuïta a dos podcasts en directe: ‘Les golfes’, el dimecres 16 d’octubre a les 19:00h o ‘Pena y pànico’, el diumenge 20 d’octubre a les 19:30h. Només cal escriure el codi promocional (podcasts24) a la casella de codis promocionals de cada sessió.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: