Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 14 al 20 d'octubre

per Redacció, el 14 d'octubre de 2024 a les 10:00

Aquesta setmana els astres es mouen amb força, i això pot influir en les teves emocions, les teves relacions i els teus plans. Si tens dubtes sobre l'amor, l'amistat o els estudis, l'univers té algunes pistes per a tu. Llegeix atentament per descobrir el que vindrà aquesta setmana i amb quin signe et portaràs millor avui.

Àries (21 de març - 19 d'abril):

L'energia que tens aquesta setmana serà inigualable. Estaràs ple de vitalitat i ganes de fer mil coses alhora, però recorda que no pots controlar-ho tot, Àries. Potser et costa connectar amb persones que necessiten més temps o espai per seguir-te el ritme. A l'amor, pot ser un moment de decisions importants, sobretot si has estat dubtant sobre com avançar en una relació. En els estudis, aprofita aquesta força per endavant i organitza't bé.


Consell: No t'imposis massa pressió, tot arriba.
Millor amb: Sagitari.


Taure (20 d'abril - 20 de maig):

Aquesta setmana et sentiràs més connectat amb les teves emocions, Taure. És un bon moment per parar i escoltar el que realment vols, tant en temes d'amor com en amistats. Les teves relacions es poden veure afectades si no expresses el que sents. Als estudis, pots sentir una mica de pressió, però amb la teva paciència i determinació, ho superaràs fàcilment. És important que no deixis que els petits contratemps t'afectin més del compte.
Consell: No tinguis por de ser vulnerable.
Millor amb: Capricorn.

Bessons (21 de maig - 20 de juny):

L'univers et convida a reflexionar, Bessons. Has estat corrent d'un lloc a un altre, i ara és el moment de posar ordre a les teves prioritats. Aquesta setmana, trobaràs oportunitats per millorar la comunicació amb aquells que t'envolten. Si tens algun malentès pendent, és el moment perfecte per aclarir les coses. A l'escola, vigila amb les distraccions, ja que podries perdre't informació important.
Consell: Enfoca't en allò que realment importa.
Millor amb: Aquari.

Cranc (21 de juny - 22 de juliol):

Aquesta setmana els teus sentiments poden estar a flor de pell, Cranc. És probable que et sentis més sensible del normal, però això t'ajudarà a connectar millor amb els altres. La teva empatia serà clau per donar suport a un amic o familiar que necessiti escoltar-te. En l'amor, podrien sorgir moments molt especials, així que no tinguis por de mostrar-te tal com ets. Quant als estudis, intenta no deixar que les emocions interfereixin en el teu rendiment.
Consell: No et quedis amb tot per tu mateix, expressa't.
Millor amb: Peixos.

Lleó (23 de juliol - 22 d'agost):

Ets el centre d'atenció, Lleó, i aquesta setmana ho notaràs més que mai. Tindràs moltes oportunitats per brillar, tant en el camp dels estudis com en les relacions personals. Si estàs en una relació, és un bon moment per fer un pas més, però assegura't que és el que realment vols. En l'amistat, és possible que algú es posi gelós de la teva popularitat, però amb la teva energia positiva, podràs resoldre qualsevol conflicte.
Consell: Recorda que escoltar també és important.
Millor amb: Bessons.

Verge (23 d'agost - 22 de setembre):

Aquesta serà una setmana de molt d'enfocament per a tu, Verge. Estaràs especialment centrat en els teus objectius acadèmics i professionals, amb una gran capacitat d'organització i detall. És un bon moment per avançar en projectes o tasques que has anat posposant. Tot i això, no oblidis cuidar les relacions personals. La teva tendència a analitzar-ho tot pot crear alguna tensió en les teves amistats o relacions amoroses. Sigues més flexible.
Consell: Deixa que les coses flueixin de manera natural.
Millor amb: Taure.

Balança (23 de setembre - 22 d'octubre):

Estaràs en plena forma aquesta setmana, Balança. Els astres t'acompanyen, donant-te una energia molt especial per a les relacions socials. Si tens problemes amb alguna amistat, aquesta serà la setmana ideal per resoldre'ls i tornar a crear harmonia. A nivell sentimental, podries viure moments màgics si et deixes portar pel cor. A l'escola, podràs mantenir un bon equilibri entre els estudis i la vida social.
Consell: Sigues clar amb els teus sentiments.
Millor amb: Àries.

Escorpí (23 d'octubre - 21 de novembre):

Aquesta setmana sentiràs una connexió més profunda amb els teus desitjos interiors, Escorpí. És un bon moment per fer una mica d'introspecció i pensar en què necessites per sentir-te realment satisfet. A nivell amorós, les coses podrien posar-se intenses, així que vés amb compte amb la gelosia o els malentesos. Amb els amics, sigues honest i directe, encara que costi. Als estudis, el teu enfocament serà imbatible.
Consell: No amaguis el que sents, expressa-ho.
Millor amb: Cranc.

Sagitari (22 de novembre - 21 de desembre):

Setmana plena d'aventures i noves idees, Sagitari. Estaràs obert a aprendre coses noves i potser et sorgiran oportunitats inesperades que t'entusiasmaran. No tinguis por de sortir de la teva zona de confort, ja que els astres t'acompanyen en aquests nous camins. En l'amor, podries conèixer algú que et farà veure el món amb altres ulls. Als estudis, és un bon moment per organitzar-te millor i plantejar-te nous reptes.
Consell: No et quedis quiet, explora!
Millor amb: Àries.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener):

Aquesta serà una setmana molt productiva per a tu, Capricorn. El teu nivell de concentració serà envejable, i podràs avançar molt en els teus projectes o tasques acadèmiques. Tot i això, no et tanquis només en la feina, ja que podries perdre moments especials amb els amics o la família. A nivell sentimental, algú podria sorprendre't amb una confessió que no t'esperaves. Escolta abans de reaccionar.
Consell: Equilibra feina i temps lliure.
Millor amb: Verge.

Aquari (20 de gener - 18 de febrer):

Tens la ment plena d'idees i projectes, Aquari, però és important que facis un pla per dur-los a terme. Aquesta setmana et sentiràs molt inspirat, però també pots caure en la dispersió si no t'organitzes. En les relacions personals, podries sentir-te més independent, cosa que pot causar distància amb algunes amistats o la parella. És important que parlis obertament sobre el que necessites.
Consell: Fes una pausa per prioritzar.
Millor amb: Bessons.

Peixos (19 de febrer - 20 de març):

Peixos, aquesta serà una setmana plena de somnis i intuïcions. Els astres et faran sentir molt inspirat i creatiu. És el moment perfecte per dedicar-te a les teves passions i explorar noves activitats artístiques. A nivell emocional, és possible que sentis que alguna cosa està canviant en la teva vida, i hauràs de confiar en la teva intuïció per prendre decisions importants. Als estudis, tot anirà bé si segueixes el teu ritme.
Consell: Confia en els teus instints.
Millor amb: Cranc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: