Logotip de Adolescents.cat

Creus que el teu pis és el millor de Catalunya? Participa en el càsting de ‘Pisos d’Estudiants’

per Adolescents.cat, el 11 d'octubre de 2024 a les 12:30

Torna una nova temporada del reality que ho està petant entre els joves de Catalunya, ‘Pisos d’Estudiants’. Per saber quan s’estrenaran els nous programes encara haurem d’esperar, però el càsting per participar-hi ja s’ha obert!

Com funciona? Doncs és molt senzill, si creus que el teu pis és el millor de Catalunya només cal respondre el formulari amb les següents dades: telèfons de contacte, mail, lloc de residència, nom del pis i les seves característiques, i indicar on es troba el pis amb què participeu. Si després d’omplir el formulari, heu estat seleccionats, el programa es posarà en contacte amb vosaltres per indicar els següents passos a seguir.


Un cop més la Nadine Romero i l’Àlex Tous s’infiltraran en diferents pisos d’estudiants d’arreu de Catalunya i descobrir els seus secrets més amagats per fer-los competir i trobar el pis cinc estrelles. Què és el millor de tot? Doncs que l’equip que es determini com a guanyador del reality obtindrà un premi molt somiat a qualsevol pis d’estudiants: ni més ni menys que una mensualitat del lloguer valorada en 1.500 €.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVA (@someva__)


El programa té molt d'èxit entre els joves i es pot veure gratuïtament a la plataforma 3Cat, concretament, a l’espai jove d’Eva. De fet, la primera temporada de la sèrie, coproduïda per Crisàlide i Antàrtida Films, ha ocupat les primeres posicions del TOP8 dels continguts més vistos entre els joves.

Si encara no has vist la primera temporada, pots recuperar els capítols a l’espai d’Eva de la plataforma 3Cat abans que comenci la nova.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: