Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 12 i 13 d'octubre

per Redacció, el 12 d'octubre de 2024 a les 10:00

Aquest cap de setmana té potencial per ser llegendari, així que ja pots començar a preparar-te per un bon mix d'emocions, aventura i desconnexió. Cada signe té alguna cosa especial preparada, així que llegeix amb atenció per saber què t'espera! 

Àries

Tens una energia imparable aquest cap de setmana. Seràs el motor del grup i tothom comptarà amb tu per organitzar els plans més divertits. Si estàs pensant a fer alguna activitat a l'aire lliure o començar una nova aventura, és el moment perfecte per posar-ho en marxa. Tot i això, intenta no voler tenir sempre el control de tot; deixa que els altres també aportin idees. A nivell personal, podries trobar-te amb alguna sorpresa emocional si abaixes la guàrdia i deixes fluir els sentiments.


Consell: No et precipitis, les coses bones arriben amb paciència.
Millor amb: Lleó.


Taure

A tu, Taure, aquest cap de setmana t’anirà genial per desconnectar i gaudir del que més t’agrada: la calma. No tens pressa per res i prefereixes dedicar temps a les teves activitats preferides, com llegir, veure sèries o simplement fer una passejada tranquil·la. Els teus amics voldran que t’uneixis als seus plans, però pots triar només aquells que realment et motivin. El teu cap estarà clar i podries trobar la solució a algun problema que et rondava. Si tens una escapada planificada, la gaudiràs al màxim!
Consell: No et sentis obligat a fer el que no et ve de gust.
Millor amb: Verge.

Bessons

Prepareu-vos, Bessons, perquè el cap de setmana serà una explosió social! Estaràs a tot arreu: sortint, parlant amb tothom i, per descomptat, posant una mica de sal i pebre a les converses. Aquest és el teu moment per brillar i fer que els altres se sentin atrets per la teva energia magnètica. Tot i això, hauràs de tenir en compte que no pots estar a tots els llocs al mateix temps, així que intenta prioritzar i organitzar una mica millor el teu temps. Alguna conversa interessant et podria portar a conèixer una nova faceta d'un amic.
Consell: No deixis que l'estrès et passi factura, relaxa't una mica.
Millor amb: Aquari.

Cranc

Aquest cap de setmana, el teu costat més sentimental estarà a flor de pell. Les teves relacions seran el centre d'atenció, tant amb els amics com amb la família. Potser et trobes parlant d'alguna cosa important que havies estat evitant, però no et preocupis, les estrelles estan a favor teu per a una resolució positiva. Aprofita per passar temps amb aquelles persones que realment t'importen i que et fan sentir còmode. Si et ve de gust quedar-te a casa amb una manta i una pel·lícula, ningú t'ho retraurà.
Consell: Cuida’t emocionalment i no tinguis por de mostrar els teus sentiments.
Millor amb: Peixos.

Lleó

Lleó, el teu moment de brillar ha arribat, i ho faràs amb força! Aquest cap de setmana llarg serà ple de festes, diversió i molta interacció social. La teva presència serà impossible d'ignorar, i la gent et seguirà com si fossis un imant. Recorda, però, no ser el centre d'atenció tot el temps i dona espai als altres perquè també puguin aportar. Si estàs buscant una mica d'aventura, podries acabar en llocs inesperats que et sorprendran. Gaudeix de tot el que et pugui oferir aquest cap de setmana, però també recorda descansar una mica.
Consell: Comparteix l'escenari amb els altres, no tot ha de girar al voltant teu.
Millor amb: Àries.

Verge

Aquest cap de setmana serà ideal per posar ordre en el teu món, Verge. Si has tingut una setmana caòtica, ara és el moment de reorganitzar les teves idees, el teu espai i la teva agenda. No t’obsessionis amb tenir-ho tot controlat, però fer una mica de neteja mental i física et farà sentir millor. Aprofita aquest temps per cuidar-te a tu mateix i fer alguna activitat que et relaxi. Si vols estar amb amics, tria un pla tranquil, com una tarda de sèries o una escapada a la natura.
Consell: No intentis controlar cada detall, deixa espai per la improvisació.
Millor amb: Capricorn.

Balança

La teva harmonia natural farà que aquest cap de setmana sigui súper equilibrat, Balança. Si tens conflictes amb algun amic, és el moment perfecte per parlar i resoldre'ls amb diplomàcia. Et sentiràs amb energia per gaudir tant de moments tranquils com d’altres més moguts, i la gent al teu voltant valorarà la teva companyia. Si estàs pensant a fer alguna activitat creativa, aquest és el moment per deixar anar la imaginació. El cap de setmana es presenta ple de bones vibracions, especialment si et mous amb gent que t’aporta calma.
Consell: No tinguis por d'expressar el que realment sents.
Millor amb: Sagitari.

Escorpí

Cap de setmana intens, Escorpí! Les teves emocions estaran a flor de pell i sentiràs la necessitat de connectar profundament amb les persones del teu voltant. Potser et trobes enmig d'una situació que requereix la teva intuïció i determinació, però no et preocupis, sabràs com gestionar-la. És un bon moment per a les relacions personals, així que aprofita per resoldre malentesos o reforçar vincles amb algú especial. Si tens temps, una escapada curta et podria ajudar a ordenar els teus pensaments.
Consell: No t’amaguis darrere d'una façana, sigues sincer.
Millor amb: Cranc.

Sagitari

Aventurer com ets, aquest cap de setmana llarg és la teva oportunitat per escapar de la rutina. Tens ganes de descobrir llocs nous o viure experiències diferents, així que no et quedis a casa si pots sortir a explorar. Tant si és una petita excursió com un viatge improvisat amb els amics, trobaràs alegria en cada moment. Això sí, vigila de no estirar més el braç que la màniga i assegura’t que no et sobrecarregues. Gaudeix, però sense oblidar que un bon descans també és important.
Consell: No vulguis fer més del que pots gestionar.
Millor amb: Balança.

Capricorn

Capricorn, aquest cap de setmana és ideal per avançar amb els teus projectes personals. Si has estat treballant en alguna cosa important, aprofita aquests dies per donar-li un bon impuls. Tot i així, no oblidis de reservar temps per estar amb els teus amics o relaxar-te, perquè també ho necessites. Si aconsegueixes trobar l'equilibri entre treball i diversió, acabaràs el cap de setmana amb una sensació d'acompliment. Potser rebràs consells valuosos de persones properes, així que escolta amb atenció.
Consell: No et tanquis en la feina, socialitza una mica més.
Millor amb: Taure.

Aquari

Aquest cap de setmana et sentiràs especialment creatiu, Aquari. Les idees fluiran amb facilitat i és possible que trobis solucions a problemes que t'havien estat molestant. El teu esperit independent et portarà a voler fer coses per tu mateix, però no t'oblidis que compartir temps amb els amics també et pot aportar noves perspectives. Si tens alguna causa o projecte en ment, aquest és el moment perfecte per començar a planificar-ho. Explora tot el que puguis, tant a nivell mental com físic!
Consell: No et tanquis a les idees dels altres, escolta i aprèn.
Millor amb: Bessons.

Peixos

Peixos, aquest cap de setmana et portarà una onada d'emocions i creativitat. Et sentiràs molt connectat amb el teu entorn i podries descobrir talents que no havies explorat encara. Si tens algun projecte artístic o vols provar alguna cosa nova, aquest és el moment perfecte per fer-ho. Les teves relacions personals també es veuran afavorides, sobretot si et permets mostrar-te tal com ets. Aprofita per passar temps amb amics o amb algú especial, perquè el teu costat més empàtic estarà molt actiu.
Consell: No et quedis en la teva zona de confort, explora nous camins.
Millor amb: Escorpí.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: