Logotip de Adolescents.cat

Els millors creadors de contingut catalans de la llista Forbes 2024

per Adolescents.cat, el 10 d'octubre de 2024 a les 13:00

Aquesta setmana s’ha publicat la llista Forbes dels 100 creadors de contingut més rellevants a Espanya. Ja fa 20 anys des que els pioners van començar a crear contingut. Durant aquestes dues dècades hem pogut veure com les xarxes socials canvien, hi ha qui es queda o qui desapareix, però l’èxit és sense cap mena de dubte mantenir les persones que hi ha al darrere. 

Fora dels noms catalans dins de la llista, a les xarxes s’ha generat una forta polèmica. Molts usuaris han expressat la seva insatisfacció amb el criteri de la selecció de Forbes. Els youtubes continuen sent els protagonistes, però la presència de tants tiktokers reflecteix com el vídeo curt va guanyant un lloc important. La gent no entén com han pogut incloure Mar Flores, Laura Matamoros o Victòria Frederica, i no han seleccionat Ibai Llanos o Marta Riumbau, per exemple. Pots consultar la llista dels 100 millors creadors espanyols al web de Forbes.


Quins catalans s’han colat a la llista dels millors creadors de contingut de l’estat aquest 2024?

Àlex Roca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Forbes España (@forbes_es)


Atleta que ha superat enormes barreres físiques, després de patir un herpes cerebral als sis mesos de vida, fet que li va provocar una paràlisi al 76% del seu cos. Malgrat els pronòstics mèdics, ha completat maratons, triatlons i la Titan Desert, demostrant que els límits els posa un mateix.

Alba Paul

La influencer ha sabut crear el seu propi camí a les xarxes socials. A més de compartir la seva vida personal, viatges i estil de vida, ha fet el salt al món de l'emprenedoria amb The Feather Van, un negoci de lloguer d'autocaravanes. La seva autenticitat i proximitat connecten amb una audiència diversa i compromesa.

Andrea Mengual

Andrea Mengual és una influencer barcelonina que ha conquerit TikTok amb la seva energia i passió pel ball. A més de ser professora de dansa, comparteix contingut de moda, bellesa i esquetxos d'humor. Compromesa amb la seva comunitat, ha llançat classes en directe, creant una gran connexió amb els seus seguidors.

Àngela Mármol

Àngela Mármol, influencer coneguda pel seu activisme contra el bullying, és autora dels llibres Somriu encara que et costi i Del cel a l'infern en un post. A les seves xarxes, comparteix missatges d'autoacceptació i empoderament juvenil, sent una veu influent en temes de salut mental i lluita contra l'assetjament escolar.

Auron Play

Un dels creadors de contingut més populars en el món de l'entreteniment i gaming, amb gairebé 30M de seguidors a YouTube. Conegut pel seu humor irreverent i el seu estil únic, ha conquerit una enorme audiència, consolidant-se com un dels streamers més influents i seguits de parla hispana.

Belen Hostalet

Influencer de moda i model catalana, resident a Barcelona, combina la seva passió per la moda amb contingut de viatges, fet que l'ha portat a col·laborar amb importants firmes internacionals com Gucci i Dior. A més, és una habitual de les desfilades i ha assistit a les passarel·les més prestigioses.

Carla Flila

Carla Flila va saltar a la fama a TikTok després d'haver iniciat la seva carrera a musical.ly. Els seus vídeos de ball i els seus continguts la van convertir en un icona del moviment LGBTQ+. A les seves xarxes mostra la seva vida sense filtres i col·laborant amb influencers com Dulceida.

Carlota Bruna

Creadora de contingut, activista ambiental i nutricionista especialitzada en dietes basades en plantes. Defensora del veganisme i la sostenibilitat, utilitza les seves xarxes per conscienciar sobre la importància de cuidar el planeta i els animals, així com fomentar hàbits alimentaris respectuosos amb el medi ambient.

Daniel Illescas

Creador de contingut i viatger, aquest any ha protagonitzat la portada de Men’s Health i ha assolit notorietat per complir els somnis de la seva entranyable ‘Iaia Carmen’ a Los sueños de mi abuela. Va ser finalista a Masterchef Celebrity, ha visitat 80 països i ha treballat amb marques de luxe com Dior. A més, ha estat nominat a premis com ÍDOLO i va guanyar el GenZ Award en la categoria de viatges.

Clakovi

Model i influencer, Clara Kong Vila s'ha consolidat com una figura rellevant en el món de la moda. A través del seu estil únic, comparteix looks i tendències amb una gran audiència. La seva passió per la moda i creativitat li han permès col·laborar amb importants marques, posicionant-se com un referent en la indústria de la moda i el luxe.

Claudia Martínez

Nascuda a Barcelona, és una influencer amb més de 700k seguidors que comparteix contingut de moda i lifestyle. Va conèixer el seu xicot Mario González el 2022 durant la cinquena temporada de La isla de las tentaciones, tot i que els seus camins no es van creuar directament al programa. També ha participat a Supervivientes.

Dulceida

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Forbes España (@forbes_es)


Aida Domenech és una altra pionera en l’ofici de la comunitat digital. Empresària i creadora dels Premis Ídolo, també lidera la seva agència In Management, gestionant projectes i talents. El seu estil autèntic i el seu activisme LGBTQ+ l'han convertit en una icona, sent una referència per a les noves generacions.

Fit Coco

Cocó Constans és una destacada influencer en l’àmbit del fitness i el benestar. A través dels seus vídeos curts i entrenaments, inspira la seva audiència a adoptar un estil de vida saludable. El seu enfocament motivacional i estètic ha ressonat amb persones que busquen millorar la seva salut física i mental, oferint rutines accessibles i efectives.

Gádor Muntaner

Científica marina especialitzada en taurons, ha treballat en projectes relacionats amb la protecció dels oceans. A més, és storyteller a National Geographic España, compartint les seves investigacions i treballs a través de les seves xarxes, on inspira una audiència interessada pel mar i el medi ambient.

Nieves Fit

Nieves Bolós és entrenadora personal i especialista en salut femenina. Combina psicologia, coaching i fitness per oferir un enfocament integral del benestar. Propietària de la marca One Life, dedicada a la venda de col·lagen marí, és una referència en salut física i emocional. A través de les seves xarxes socials, impulsa la seva comunitat a millorar l’estil de vida, subratllant la importància d’equilibrar cos i ment.

Jordi Wild

Un dels podcasters més influents d’Espanya, dirigeix el popular The Wild Project, on explora temes com ciència, cultura i entreteniment a través d'entrevistes. Amb milions de subscriptors, Jordi ha sabut atreure una audiència interessada en debats profunds i converses honestes.

Laura Escanes

Amb gairebé 2 milions de seguidors a Instagram, és una influent figura en el món del lifestyle. Model i creadora de contingut, comparteix la seva vida diària, combinant la seva faceta com a mare amb projectes professionals, com presentar el programa català La Travessa.

Lizy P

Lizi P és una creadora de contingut que s'ha convertit en un referent en el món de la bellesa. Al seu canal, comparteix tutorials de maquillatge, pentinats i consells de moda, oferint inspiració a qui busca millorar el seu estil i cura personal, destacant pel seu enfocament en l'empoderament femení.

Lucia Bellido

Coneguda pel seu estil juvenil, ha captat l’atenció de milions a TikTok, on comparteix música, balls i part de la seva vida. Al seu perfil es poden trobar des de moda i maquillatge fins als moments més surrealistes i divertits, que la porten a ser una de les creadores més destacades de la seva generació.

Mar Lucas

Cantant i influencer, ha conquerit plataformes com TikTok, on comparteix la seva passió per la música, el ball i l'entreteniment, captivant milions de seguidors. El seu estil, carisma i capacitat per connectar amb els joves li han permès destacar com una de les creadores de contingut més populars.

Marc Forné

Marc Forné és un estilista reconegut en la indústria de la moda, a més de creador i cofundador de la marca Carrer, llançada en col·laboració amb l'actor i model Manu Ríos. La firma, que se centra en moda urbana atemporal i sense gènere, reflecteix la passió d'ambdós pel disseny i la moda versàtil per al dia a dia.

Nil Ojeda

Un dels creadors de contingut més importants d'Espanya. Conegut pels seus reptes, desafiaments extrems i contingut entretingut. El seu carisma i creativitat l'han portat a rebre premis, com l'Ídolo en la categoria de creador de l'any. A més, l'emprenedor ha llançat la seva pròpia marca de roba, Milfshakes.

Ninauc

Nina Urgell, coneguda com Ninauc, és una influencer en el món de la moda, art, música i fotografia. Ha col·laborat amb marques de renom com Hugo Boss, Dior, Versace, Chanel, Gucci i Clinique. A més, és creadora de la marca de cosmètica midnight, que reflecteix la seva passió per la cura personal i el minimalisme.

Paula Gonu

Creadora de contingut fidel a Instagram i a YouTube, on manté una gran comunitat de seguidors. Paula comparteix contingut autèntic sobre moda, cuina, viatges i lifestyle, sempre amb un enfocament natural. La seva frescor i transparència l’han convertit en una de les influencers més estimades a les xarxes socials.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: