Logotip de Adolescents.cat

El preu del lloguer cau a Barcelona un 5,2%: el rànquing per barris

per Adolescents.cat, el 9 d'octubre de 2024 a les 13:00

El preu del lloguer, tant a Barcelona com a Catalunya, s’ha contingut. Això, segons explica la Generalitat, es deu al topall que es va posar en el preus del lloguer. Les dades apunten que a Barcelona el descens del preu del lloguer ha estat d’un 5,2% entre el mes d’abril i el juny.

Les xifres són una mica esperançadores perquè això vol dir que els preus deixen de pujar després d’onze mesos consecutius a l’alça. Ara bé, les dades encara continuen sent força altes. Al conjunt de Catalunya, el preu mitjà del lloguer se situa en gairebé 823 euros. Si posem el focus en la ciutat de Barcelona, el preu mitjà ha caigut fins als 1.131 euros mensuals. Els lloguers són ara un 5% més barats que al primer trimestre de l'any, però si ho comparem amb el mateix període de l'any passat encara es detecta una lleugera pujada del 0,7%.


Com queden els preus als barris de Barcelona?

A Barcelona, els barris de l'oest de la ciutat mantenen els preus més elevats. Encapçalen la llista Pedralbes i les Tres Torres, tots dos per sobre dels 2.000 euros de mitjana.

Els barris amb els lloguers més econòmics són Torre Baró, amb 453 euros de mitjana, Ciutat Meridiana i les Roquetes. Són els tres únics barris amb un preu mitjà del lloguer per sota dels 700 euros.



El Barcelonès continua sent l’única comarca que supera els 1.000 euros de mitjana del preu del lloguer. Garraf, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental i el Maresme tanquen la llista de les cinc comarques més cares.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: