Logotip de Adolescents.cat

Els 5 llibres perfectes per augmentar la teva autoestima

per Adolescents.cat, el 9 d'octubre de 2024 a les 19:00

Millorar l'autoestima és fonamental per aconseguir una vida equilibrada i plena de confiança. Moltes persones, en algun moment de les seves vides, s'han sentit insegures o han experimentat dificultats per valorar-se a si mateixes. L'autoestima no només afecta la manera com ens veiem, sinó també com interactuem amb els altres i com abordem els reptes del dia a dia. Per sort, la lectura és una de les eines més poderoses per ajudar-nos a comprendre i enfortir la nostra autopercepció.

Per això, des de ‘Somos Estupendas’ han escollit 5 llibres que et poden ajudar en aquest aspecte. 


1. "Creu en tu: Descobreix el poder de transformar la teva vida"

Aquest llibre se centra en el poder de la creença personal i com, a través de l'autoacceptació i la confiança, és possible transformar completament la vida. L'autor explora com canviar la mentalitat i cultivar una actitud positiva cap a un mateix pot obrir la porta a noves oportunitats i èxits personals.

2. "Enamora't de tu: El valor imprescindible de l'autoestima"

Aquest llibre destaca la importància de l'autoestima com a fonament per a una vida plena i satisfactòria. Es tracta d'un viatge cap a l'amor propi, on l'autor ofereix eines i consells per deixar enrere la crítica interna i les inseguretats, i aprendre a estimar-se de manera incondicional, reconeixent el propi valor.


3. "Autoestima automàtica: Creu en tu i assoleix les teves metes"

Aquesta obra se centra en com desenvolupar una autoestima sana de manera pràctica i automàtica, incorporant hàbits i pensaments positius en la vida diària. L'autor mostra com la confiança en un mateix pot influir directament en l'èxit personal i professional, oferint estratègies per aconseguir objectius amb major facilitat i determinació.

4. "Els dons de la imperfecció"

Brené Brown explora la idea que les nostres imperfeccions no són debilitats, sinó aspectes valuosos que ens fan humans i complets. El llibre ens convida a abraçar la vulnerabilitat i deixar anar la idea de la perfecció, oferint un camí cap a una vida més autèntica i plena de significat, on l'autoacceptació i la compassió juguen un paper essencial.

5. "Els sis pilars de l'autoestima"

Nathaniel Branden presenta una obra fonamental sobre l'autoestima, on descriu sis principis clau per construir i mantenir una autoestima sana. Aquests pilars inclouen viure de manera conscient, acceptar-se a un mateix, assumir la responsabilitat, tenir integritat personal, entre d'altres. El llibre ofereix una guia pràctica per enfortir la confiança en un mateix i millorar la qualitat de vida.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: