Logotip de Adolescents.cat

Marcos Franz, sobre la seva experiència a ‘Merlí’: “No puc veure’m, tenia una depressió de cavall”

per Adolescents.cat, el 8 d'octubre de 2024 a les 19:00

La sèrie ‘Merlí’ va marcar molts espectadors i espectadores de TV3, de fet, ha estat una de les sèries de la televisió catalana que més èxit ha tingut i que es va traduir al castellà i va ampliar-se amb més temporades a Movistar+. Els records, però, no han estat els mateixos pels espectadors que pels actors que hi treballaven. En moltes ocasions alguns d’ells han parlat de com va ser l’experiència i han recordat moments bons i dolents. L’últim a parlar de tot això ha estat l’actor Marcos Franz, que interpretava en Gerard.

Al pòdcast ‘Qui li diu’, l’actor català ha repassat el seu pas com a actor de la sèrie catalana i ha confessat que té un gust amarg d’aquells anys de rodatge: “Jo no estic content amb la meva intepretació a Merlí. Vaig fer un 30% del que podia fer, perquè estava depressiu, no podia actuar. No podia”. Tal com explica, l’actor va haver de treballar en la seva depressió mentre interpretava el seu personatge a Merlí, amb tot el que comporta l’èxit que va tenir la sèrie.


@icodina.co Així va viure el @Marcos Franz el fet d’interpretar un personatge des d’una depressió Entrevista completa: https://youtu.be/cxIudlhBnK4?si=UPdnexa1Abk7b9db #laturraeva #someva #infoeva #somloft @3Cat @EVA #quenosurticatràdio ♬ original sound - icodina.co

“Tenia un bloqueig mental molt heavy. Em sentia amb una impotència de dir…no soc jo aquest, vull dir. No soc una persona brillant. Tal com t’estic mirant jo ara, no puc mirar-te així com feia a Merlí. Jo no podia connectar amb els meus companys, amb la Laia Manzanares, no podia connectar amb en Grosser. Estava depressiu, tenia una depressió de puto cavall”, confessa l’actor.
De fet, Franz acaba confessant que ni tan sols pot veure les escenes de la sèrie: “I no puc veure Merlí, jo, No puc veure Merlí des que es va estrenar. No puc veure’m, no em reconec”.


Qui també va parlar fa poc sobre el seu pas per la sèrie de TV3, ha estat l'actriu Elisabet Casanovas, que interpretava la Tània, una noia jove on gran part de la seva trama girava entorn el seu cos. "Crec que en aquell moment no era del tot conscient, precisament, del que parlàvem ara de la representació, del que té a veure tenir un cos i el missatge que envies", confessava l'actriu al pòdcast 'La Turra'. 
"Vaig representar una persona no normativa, però dins de tot plegat crec que entrava dins una normativitat". Amb la distància del temps, Casanovas creu que el tractament sobre les inseguretats d'una adolescent "s'hauria d'haver fet molt diferent".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: