Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 7 al 13 d'octubre

per Redacció, el 7 d'octubre de 2024 a les 10:00

Ets d’aquelles persones que consulten l’horòscop per veure si el destí els té preparat alguna sorpresa? O potser només vols saber t'anirà aquesta setmana amb els amics o si et sortirà bé l’examen? Sigui com sigui, aquí tens la teva predicció setmanal! 

♈️ Àries

Aquesta setmana estaràs carregat d'energia, com és habitual en tu, i podries sentir que tens el poder de fer-ho tot. Els projectes escolars avançaran a bon ritme, però hauràs de tenir cura amb la teva impaciència: no tot sortirà com esperes a la primera, i això et podria frustrar. Amb els amics, les coses aniran bé, però és possible que alguna discussió t’obligui a prendre una pausa i reflexionar. L’amor serà una muntanya russa, però si escoltes el teu cor i no només la teva impulsivitat, podràs evitar malentesos.


Consell: Pren-t’ho amb calma i no vulguis tenir-ho tot sota control.
Millor amb: Bessons.


♉️ Taure

Per a tu, aquesta serà una setmana de moments tranquils, però amb algunes sorpreses amagades. Et sentiràs més centrat i podràs fer front als teus deures sense problemes, però no et confiïs massa, perquè podries quedar-te enrere si et relaxes. Les relacions amb els amics seran estables, però hi haurà l'oportunitat de solucionar algun malentès pendent. A l’amor, podries sentir-te una mica insegur, però si confies en tu mateix, les coses aniran molt millor. El cap de setmana serà ideal per relaxar-te i reconnectar amb la teva part creativa.
Consell: Aprèn a delegar i no t’angoixis pel que no pots controlar.
Millor amb: Verge.

♊️ Bessons

La teva ment creativa estarà més activa que mai, i aquesta setmana et sentiràs especialment inspirat per provar coses noves, ja sigui a classe o en el teu dia a dia amb els amics. La comunicació serà clau per evitar malentesos amb el teu grup d'amics, perquè podrien sorgir discussions per coses petites que, si no es parlen, podrien créixer. L'amor et té preparades sorpreses; és possible que algú mostri interès per tu d’una manera inesperada, així que mantingues els ulls ben oberts. No deixis que la teva inquietud et porti a voler fer-ho tot a la vegada!
Consell: Comunica’t amb claredat, i no deixis res en l'aire.
Millor amb: Lleó.

♋️ Cranc

Emocionalment, estaràs molt connectat amb les persones del teu voltant. Serà una setmana en què et sentiràs especialment protector amb els amics i la família, i podries notar que algú proper necessita el teu suport. No t’oblidis de cuidar-te a tu també, perquè si dones massa sense pensar en tu mateix, podries acabar esgotat. A l’escola, tot anirà força bé, però hauràs de vigilar amb no deixar-te portar per la distracció. L’amor estarà en un punt dolç, i podries tenir una sorpresa agradable cap al final de la setmana.
Consell: Estableix límits per protegir les teves energies.
Millor amb: Peixos.

♌️ Lleó

Aquesta setmana estaràs brillant més que mai, però no deixis que això t’encegui! Encara que la teva energia sigui contagiosa, hi ha persones al teu voltant que necessiten més atenció, així que recorda ser generós amb el teu temps i afecte. Amb els amics, podries ser el centre d’atenció, però evita discussions per qüestions d’ego. Els estudis no seran especialment complicats, però podries trobar-te desmotivat si no trobes reptes que realment t’apassionin. En l’amor, tot es mantindrà estable, però busca maneres d’expressar els teus sentiments amb més naturalitat.
Consell: Deixa que els altres també prenguin protagonisme quan ho necessitin.
Millor amb: Sagitari.

♍️ Verge

La teva capacitat d’organització estarà a l’alça aquesta setmana. Tindràs la sensació que tot comença a quadrar, especialment en els teus estudis, on per fi veuràs resultats positius del teu esforç. No obstant això, hauràs d’anar amb compte de no obsessionar-te massa amb tenir-ho tot perfectament controlat. En l’amor, algú podria mostrar-te els seus sentiments, però si no tens clares les teves emocions, millor no precipitar-te. Els amics seran el teu gran suport aquesta setmana, però hauràs de recordar que també has de donar-los espai.
Consell: No vulguis ser massa perfeccionista, les coses també poden fluir.
Millor amb: Capricorn.

♎️ Balança

Per fi comences a sentir una mica d’equilibri, i això és just el que necessites. Aquesta setmana podries tenir alguns moments d’estrès, però si aconsegueixes trobar el teu centre, les coses es resoldran de manera natural. Els amics podrien demanar-te consells sobre temes personals, així que prepara’t per exercir de confident. En l'amor, les coses podrien prendre un gir inesperat; si estàs obert a noves experiències, aquesta podria ser una setmana emocionant. No oblidis cuidar-te a tu mateix, ja que tens tendència a prioritzar els altres.
Consell: Dedica temps a tu mateix i no et sobrecarreguis amb problemes aliens.
Millor amb: Àries.

♏️ Escorpí

Estaràs més introspectiu aquesta setmana, amb ganes de descobrir secrets ocults i aprofundir en les teves relacions. Els amics podrien sorprendre’t amb confessions inesperades, i sentiràs la necessitat d’esbrinar més sobre el que realment pensen. En els estudis, les coses aniran bé si confies en la teva capacitat analítica. En l'amor, podries tenir una connexió profunda amb algú especial, però hauràs de vigilar no ser massa intens. Aquesta setmana és perfecta per a la reflexió i per resoldre temes pendents del passat.
Consell: Confia en la teva intuïció, però no et deixis portar pel control.
Millor amb: Cranc.

♐️ Sagitari

Aquesta setmana estaràs ple d'energia i ganes de viure noves aventures. Els projectes escolars podrien resultar una mica avorrits per a tu, però trobaràs la manera de convertir-los en una oportunitat per aprendre alguna cosa nova. Els amics et buscaran per la teva actitud positiva, i podries planificar alguna sortida o activitat divertida amb ells. En l'amor, podries sentir-te atret per algú que comparteix la teva set d’aventures, però tingues en compte que no tothom està disposat a seguir el teu ritme.
Consell: No et precipitis a l’hora de prendre decisions emocionals.
Millor amb: Lleó.

♑️ Capricorn

Aquesta setmana et trobaràs especialment concentrat en els teus estudis i objectius personals. Si t’organitzes bé, podràs aconseguir molt més del que esperes, però vigila amb l'estrès: no vols cremar-te massa aviat. Amb els amics, podries sentir que algunes persones et demanen massa, però si saps posar límits, no tindràs problemes. En l'amor, podries viure moments dolços amb algú proper, però has de ser pacient i deixar que les coses flueixin sense pressions.
Consell: No vulguis ser massa exigent amb tu mateix, gaudeix del camí.
Millor amb: Taure.

♒️ Aquari

Setmana plena d'idees originals! Tindràs una visió clara de com vols que sigui el teu futur, especialment en temes escolars. No tinguis por d'expressar-te tal com ets, perquè la teva autenticitat atraurà persones interessants. Algú proper podria necessitar el teu suport emocional, i estaràs més que disposat a ajudar. En l’amor, tot serà relaxat i tranquil, però podries viure algun moment especial si et deixes portar per l'espontaneïtat.
Consell: Sigues fidel a les teves idees, encara que els altres no les entenguin.
Millor amb: Bessons.

♓️ Peixos

Et sentiràs més sensible i emocional que de costum, però això no és dolent. Estar en contacte amb les teves emocions t’ajudarà a connectar millor amb els altres. Els amics podrien buscar el teu consell per temes personals, i sabràs com oferir el teu suport sense jutjar. En els estudis, et costarà concentrar-te, però si busques un ambient tranquil i relaxat, ho podràs superar. En l’amor, la setmana promet moments de molta tendresa, però vigila amb no deixar-te portar massa per les teves inseguretats.
Consell: No t'enfonsis per petits obstacles.
Millor amb: Escorpí.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: