Logotip de Adolescents.cat

De Justin Bieber a Jennifer Lopez: els famosos involucrats en l’escàndol Sean ‘Diddy’ Combs

per Adolescents.cat, el 4 d'octubre de 2024 a les 19:00

Aquests últims dies el món ha quedat horroritzat amb del cas que ha sortit a la llum als Estats Units. Estem parlant de l’onada de denúncies que hi ha hagut contra el raper i productor Sean ‘Diddy’ Combs per agressions sexuals. 

El raper acumula demandes per violació i agressió sexual i l’aparició de noves víctimes sembla que no s’atura. Ara compta amb les acusacions de 120 víctimes, de les quals 25 eren menors quan van tenir lloc els fets. Es tracta d’una demanda col·lectiva contra Combs per uns delictes sexuals que haurien començat el 1991.


Tot va començar quan aquest setembre es va procedir a la detenció i empresonament del raper a Nova York arran d’una desena de denúncies, però això va desencadenar l’aparició de més testimonis i víctimes.

Segons expliquen, el raper nord-americà forçava trobades entre dones i homes que es prostituïen, en les anomenades festes Freak Off i que podien durar dies. Entre els demandants hi ha homes i dones i 25 eren menors quan van succeir els fets. 


Qui és Sean ‘Diddy’ Combs?

Va començar la seva carrera com a productor musical el 1990 i amb la seva discogràfica va impulsar la carrera d’artistes com Notorious B.I.G, Mary J. Blige i Usher. Ha estat rodejat de noms molt destacats del món de la música i fins i tot va arribar a sortir amb Jennifer López entre 1991 i 2001.

Ha guanyat quatre premis Grammy i ha format part de cançons i impulsant carreres de Mariah Carey, Beyoncé o Britney Spears. El 2023 va sortir a la llum la primera demanda de la seva exnòvia Cassie Ventura, qui el va acusar d’abusos, violacions i amenaces, tot i que 24 hores després va acabar retirant la demanda. Això, però va fer que altres víctimes s’animessin a denunciar el raper. 

Després de la seva detenció s’ha parlat molt de la seva relació professional amb Justin Bieber. Ara es parla de l’existència d’un vídeo en què es podria veure, presumptament, a Justin Bieber sent víctima d’abusos per part de Diddy, quan el cantant canadenc estava començant a fer-se un lloc en el món de la música. Segons explica el cantant Jaguar Wright, Diddy hauria venut la cinta del suposat abús per 500 milions de dòlars. 

Tot plegat, ha esdevingut un gran escàndol als Estats Units i molts “amics” del raper han estat assenyalats. Per exemple, Beyoncé ha arribat a perdre més de cinc milions de seguidors a Instagram per la seva amistat amb el cantant.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: