Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 6 d'octubre de 2024 a les 07:55

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 30 de setembre al 6 d'octubre de 2024:



Let's gooo! Aquesta setmana, Balança segueix dominant l’escena, però ja es comencen a sentir les primeres vibracions intenses de Escorpí que s'acosten. A més la setmana passada vam tenir un eclipsi de Sol i Lluna Nova a Balança. I això significa que tot el que té a veure amb relacions es remou, que el que ha de morir, mor, i el que ha de canviar o renéixer, també ho farà. Per tant, les teves relacions poden agafar una mica més de profunditat i intensitat. Potser sorgeix alguna conversa important o un sentiment que ja no pots ignorar!


Si has estat evitant algun tema, és el moment de treure’l a la llum, però sempre amb l’energia equilibrada de Balança. Calma, empatia, i cap problema es farà gran.

Resumint: Aquesta setmana toca profunditzar en les relacions, però sense perdre l’equilibri. Relacions real talk i moments intensos, però ben gestionats!

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: