Logotip de Adolescents.cat

La teoria sobre l'amor de la Farners que agrada a la Rosalía

per Adolescents.cat, el 2 d'octubre de 2024 a les 19:00

Diuen que l’amor arriba en diferents formes i moments, i la teoria dels tres amors ho descriu a la perfecció. Aquesta curiosa idea, que ha captivat moltes persones, ens fa reflexionar sobre les relacions al llarg de la vida i com cadascuna d’elles pot marcar-nos de manera diferent.

La influencer catalana, Farners Pei Hong, ha passat pels micròfons del ‘Loft’ d’iCat i entre altres qüestions ha parlat d’aquesta teoria. Segons explica, a la vida t’enamores de tres amors: el primer és aquell que no sabies que era un crush, però per amb qui acabes sentint papallones a la panxa. “És aquell amb qui et mires al bus, vols coincidir a totes les classes, és a dir, amb qui descobreixes què és l’amor”, explica.  Després ve el segon amor, amb qui acabes experimentat una de les fases més dures de les relacions: quan et trenquen el cor.


I per últim, el tercer amor, aquell amb qui ja has viscut suficients experiències per haver madurat i poder tenir una relació sana. “És una teoria molt lògica, ja que com que t’han trencat el cor acabes madurant i creixen com a persona per poder tenir una relació més saludable”, explica la influencer.

@farnerrs <3 va de 3 ? #fyp #poem #poetry #text #fypシ゚viral #amor #love #poesia #poema ♬ original sound - Farners Pei Hong

Farners Pei Hong explicava aquesta teoria en un vídeo a les xarxes socials i, segons ha dit a l’entrevista del ‘Loft’ la famosa cantant Rosalía es va guardar aquest vídeo. “Va coincidir justament quan la Rosalía i el Rauw van trencar, potser el segon amor d’aquesta teoria era ell”, diu la influencer. Tot i que, segons ha explicat, hi ha qui diu que pots viure aquesta teoria amb la mateixa persona, és a dir, que amb una mateixa persona pots descobrir l’amor, una ruptura, i acabar tornant per mantenir una relació molt més sana.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: