Logotip de Adolescents.cat

Demi Lovato explica els abusos a les estrelles infantils en el seu nou documental

per Adolescents.cat, el 30 de setembre de 2024 a les 19:00

Tenir molt d’èxit quan ets petit/a de vegades no és el millor que et pot passar. Així ho explica la cantant i actriu Demi Lovato, en el documental ‘Child Star’, on explica en primera persona el drama personal que va patir quan era una estrella infantil. El documental està disponible a la plataforma ‘Hulu’ i hi participen altres estrelles que també van fer-se famoses de petites.

La cantant i actriu sap perfectament com funcionen les productores encarregades de pel·lícules o sèries dedicades al públic infantil i protagonitzades també per nens i nenes, de fet, ella mateixa ho ha viscut, ja que la seva carrera va començar amb només 10 anys. No és el primer cop que parla del perill que comporta convertir-se en una estrella des de tan petits i molts cops ha explicat com això la va portar a un món on el consum de drogues i alcohol era molt habitual


Això i molt més és el que l’artista ha volgut denunciar a través d’aquest nou documental, que ella mateixa dirigeix i on entrevista a alguns nens i nenes estrelles més famosos de la indústria dels anys 90 i els 2000. Figures com Drew Barrymore, Christina Ricci, Kenan Thompson, Raven-Symoné, Alyson Stones o JoJo Siwa comparteixen les seves experiències personals, explicant els seus traumes i els desafiaments emocionals als quals es van enfrontar.
La mateixa Demi Lovato tampoc no es queda curta i parla sense cap mena de miraments sobre les seqüeles que li ha deixat aquesta experiència: des de l’assetjament escolar que va patir, fins a problemes mentals i addicció a les drogues.


Sobre aquesta qüestió, el documental també tracta el problema del consum de drogues des d’una edat primerenca, una realitat explicada per Christina Ricci i Drew Barrymore. D’altra banda, JoJo Siwa explica com després de fer pública la seva orientació sexual va ser apuntada en “la llista negra” per part de la productora Nickelodeon.
Tot i això, l’estrella Demi Lovato afirma que tot i que el camí ha estat difícil, no canviaria cap de les decisions que ha pres i que l'ha dut a ser la persona que és avui en dia.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: