Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 30 de setembre al 6 d'octubre

per Redacció, el 30 de setembre de 2024 a les 10:00

Aquesta setmana serà una muntanya russa emocional per a tothom. Si ets un amant dels astres, no et pots perdre les prediccions setmanals per al teu signe! Descobreix què et depara el destí i segueix el consell per sobreviure cada dia amb estil.

Àries (21 març - 19 abril)

Aquesta setmana serà d’energia a tope. Tindràs molta confiança per aconseguir allò que vols, però vigila amb la impulsivitat, pot jugar-te una mala passada. Al col·le, podries topar-te amb una mica de competència, però no et preocupis, t’afectarà poc. A l'amor, les coses es calmen després d'uns dies moguts. Fes un esforç per escoltar més.


Consell: Respira profundament abans de reaccionar.
Millor amb: Sagitari.


Taure (20 abril - 20 maig)

Aquesta setmana serà ideal per a les relacions, especialment les d'amistat. Et sentiràs en sintonia amb el teu entorn i podràs aprofitar-ho per fer plans amb els teus. A l'institut, podries descobrir una nova habilitat que no sabies que tenies, això et motivarà molt. Evita quedar-te enganxat/da al passat.
Consell: Fes un descans de les pantalles.
Millor amb: Capricorn.

Bessons (21 maig - 20 juny)

Bessons, tens una setmana súper creativa per endavant. Aprofita la teva ment ràpida per destacar en els projectes de grup. En l'àmbit social, estaràs més comunicatiu/va que mai, però tingues cura amb les xafarderies. Podria sorgir algun malentès si no vigiles les paraules.
Consell: No parles sense pensar-ho bé abans.
Millor amb: Aquari.

Cranc (21 juny - 22 juliol)

Les teves emocions estaran a flor de pell aquesta setmana. Potser t'impacten petites coses que abans no et preocupaven, però no deixis que això t’afecti massa. A casa, podries tenir una conversa important amb la família. En l'amistat, és un bon moment per resoldre malentesos.
Consell: No tinguis por de parlar del que sents.
Millor amb: Peixos.

Lleó (23 juliol - 22 agost)

És una setmana per brillar, Lleó! Et sentiràs al centre de l'atenció i et sortirà tot com vols, sobretot en l'àmbit social. En els estudis, estaràs molt motivat/da i podries aconseguir alguna fita important. L'únic a tenir en compte és que no tothom seguirà el teu ritme, tingues paciència.
Consell: Deixa que els altres també tinguin el seu moment.
Millor amb: Balança.

Verge (23 agost - 22 setembre)

Verge, aquesta setmana estaràs centrat/da en l'organització. Sentiràs la necessitat de posar ordre a tot, i això et donarà tranquil·litat mental. En els estudis, podries rebre bones notícies sobre un projecte en què has treballat molt. En l’amor, tot es manté estable, però no te n'oblidis.
Consell: No t’estressis si alguna cosa surt diferent de com esperaves.
Millor amb: Taure.

Balança (23 setembre - 22 octubre)

Aquesta setmana, Balança, et sentiràs especialment encantador/a. La teva energia social estarà al màxim, i això farà que tots vulguin passar temps amb tu. A l’institut, podries ser el mediador/a perfecte per resoldre conflictes. A l’amor, hi haurà bones vibracions si mostres més empatia.
Consell: No et deixis endur per la indecisió.
Millor amb: Lleó.

Escorpí (23 octubre - 21 novembre)

Tens una setmana intensa al davant, Escorpí. La teva intuïció estarà a flor de pell, i això et pot ajudar a detectar coses que els altres no veuen. En els estudis, podries tenir un repte que t’estimularà molt. A l'amor, podria sorgir alguna tensió, però res que no puguis solucionar amb calma.
Consell: No amaguis el que penses per evitar conflictes.
Millor amb: Verge.

Sagitari (22 novembre - 21 desembre)

Sagitari, aquesta setmana necessitaràs una mica més de temps per tu mateix/a. Et sentiràs més introspectiu/va, cosa que és poc habitual en tu. Aprofita-ho per reflexionar sobre el que vols aconseguir. A classe, podries descobrir un nou interès que et farà emocionar molt.
Consell: Deixa un espai per a la reflexió, però no t'aïllis.
Millor amb: Àries.

Capricorn (22 desembre - 19 gener)

Aquesta setmana estaràs super centrat/da en els teus objectius. Serà una època de molta productivitat, però vigila no sobrecarregar-te. Els amics podrien necessitar la teva ajuda, però assegura't de no descuidar-te a tu mateix/a. A l’amor, tot està tranquil, però podries fer una sorpresa per animar la relació.
Consell: No tinguis por de demanar ajuda quan ho necessitis.
Millor amb: Taure.

Aquari (20 gener - 18 febrer)

Aquari, aquesta setmana estaràs a tope amb idees noves. La teva creativitat es desbordarà, i això et farà brillar tant en els estudis com en les teves relacions. Pot ser un bon moment per engegar algun projecte o canvi que portaves temps pensant.
Consell: Comparteix les teves idees, no les guardis només per a tu.
Millor amb: Bessons.

Peixos (19 febrer - 20 març)

Peixos, aquesta setmana estaràs molt connectat/da amb els altres. La teva empatia serà la teva gran força, i ajudaràs els teus amics a passar per moments difícils. A l'institut, et sentiràs inspirat/da i podries fer un treball creatiu que sorprengui tothom. En l’amor, flueix amb el que sentis.
Consell: No et deixis arrossegar pels problemes dels altres.
Millor amb: Cranc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: