Logotip de Adolescents.cat

Les estrenes d’aquesta tardor que no et pots perdre: on veure-les?

per Adolescents.cat, el 28 de setembre de 2024 a les 12:00

La tardor ja és aquí i també el canvi de temps. Comença a arribar el fred (molt a poc a poc) i això fa que les ganes de peli i manta augmentin. Aquesta tardor arriba carregada de pel·lis i sèries que et faran quedar enganxat al sofà. Si ets dels que devoren novetats i sempre volen estar al dia de les millors històries, prepara’t perquè aquesta temporada arriba amb títols que prometen emocions fortes, rialles i, fins i tot, algun gir de guió que et deixarà bocabadat. 

  1. Tercera temporada de Heartstopper, Netflix, 3 d'octubre

És una de les sèries adolescents d’excel·lència. Heartstopper segueix la història de Charlie Spring i Nick Nelson en una escola secundària al Regne Unit. La trama principal se centra en la relació que sorgeix entre ells quan, després de començar una profunda amistat, aquesta es transforma en alguna cosa més. A mesura que la relació evoluciona, tots dos han d'enfrontar-se a dificultats i descobriments personals.


  1. Regreso a las Sabinas, Disney+, 11 de octubre

Regreso a las Sabinas és una novel·la que gira al voltant de la vida de Regina, una dona que torna al seu poble natal, Las Sabinas, després d'anys d'absència. Allà es retroba amb el passat, els records i els conflictes que havia deixat enrere. A mesura que torna a connectar amb la gent del poble, es troba amb antics amors, amistats perdudes i secrets familiars que tornen a sortir a la llum. El paisatge rural, les tradicions i els valors del poble serveixen de teló de fons per al viatge emocional de la protagonista, qui ha de fer front als seus traumes i prendre decisions sobre el seu futur.


A més, és la primera ficció espanyola que sortirà de forma diària en una plataforma i té 70 episodis que tenen 'un final tancat'.

  1. Querer, Movistar+, 17 d'octubre

Aquesta minisèrie de Movistar+ és molt dura i real. Es tracta de quatre episodis que t'endinsaran en la tragèdia de la Miren, una dona que denuncia el seu marit per violació continuada, i els seus fills hauran de prendre partit per una de les parts.

  1. The Office: Austràlia, Prime Video, 18 d'octubre

La primera diferència de la versió australiana de The Office és que per primera vegada el cap és una dona. Felicity Ward serà Hannah Howard, la directora general de Finley Craddick, una empresa d'embalatge. A més, és evident que la pandèmia va deixar les seves seqüeles tant en l'àmbit laboral com en la ficció. Per això, l'argument abordarà el teletreball.

  1. Yo adicto, Disney+, 30 d'octubre

Aquesta minisèrie biogràfica de 6 episodis narrarà l'odissea d'un professional de la indústria audiovisual, Javier Giner, que decideix als 30 anys ingressar en un centre de desintoxicació i iniciar així una transformació personal molt difícil però esperançadora.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: