Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 28 i 29 de setembre

per Redacció, el 28 de setembre de 2024 a les 10:00

Ja arriba el cap de setmana i els astres ens tenen preparat un munt de sorpreses. Si tens ganes de saber què et deparen els pròxims dies, estàs al lloc adequat. Estigues atent perquè el que ve a continuació et pot canviar els plans o donar-te la pista que necessites per passar-ho bé al màxim.

Aquí van les prediccions per a cada signe: energies, vibracions, amor i amistat! I per acabar, un consell curt i el signe amb qui faràs més bon rollo aquest finde. 


Àries
Aquest cap de setmana la teva energia estarà al màxim! Sentiràs que tens força per menjar-te el món, però vés amb compte de no aclaparar els altres amb la teva intensitat. Pots trobar-te amb situacions que et desafiaran a tenir més paciència, sobretot amb la família o amics més propers. Un pla improvisat et portarà diversió inesperada, així que no diguis que no a les propostes d'última hora. A nivell amorós, pot sorgir una sorpresa positiva, potser amb algú que ja coneixes.


Consell: Controla la impulsivitat, no cal que ho facis tot tan ràpid.
Millor connexió: Sagitari, amb qui compartiràs aventures èpiques.

Taure
Ets una persona molt de rutines, i aquest cap de setmana potser sentiràs la necessitat de posar una mica d'ordre a la teva vida. Si tens deures o projectes pendents, et vindrà de gust dedicar-hi temps i organitzar-te. Això sí, no siguis tan tossut si els plans que tenies en ment no surten com esperaves, a vegades els canvis inesperats et poden portar experiències noves que valen la pena. En l'amor, no esperis grans moviments, però tens bones vibes per connectar millor amb algú especial.
Consell: Sigues més flexible i no vulguis controlar-ho tot.
Millor connexió: Verge, que et sabrà entendre i donar-te suport.

Bessons
Aquest cap de setmana estaràs superactiu a les xarxes socials i en les teves relacions personals. Alguna nova amistat pot aparèixer o algú que t'interessa pot donar-te un cop de mà a l’hora de prendre una decisió important. Tens la ment a mil per hora i estaràs especialment creatiu, així que aprofita aquesta energia per fer coses noves, sortir amb gent diferent o fins i tot començar algun hobby que fa temps que tens en ment. Evita, però, parlar massa i escolta el que els altres tenen a dir.
Consell: Parla menys i escolta més per evitar malentesos.
Millor connexió: Aquari, que compartirà la teva curiositat i energia.

Cranc
L'energia d'aquest cap de setmana et portarà a estar més introspectiu i emocional. Potser et sentiràs una mica nostàlgic o fins i tot trist per temes del passat, però és un bon moment per curar ferides emocionals i passar temps amb la família o amb persones que t'importen de veritat. Un pla casolà, com una tarda de pel·li i sofà, et farà sentir reconfortat. Recorda que està bé expressar com et sents, no t’ho guardis tot a dins.
Consell: Comparteix els teus sentiments, no t’aïllis.
Millor connexió: Peixos, que sempre sap com connectar amb les teves emocions.

Lleó
Com sempre, seràs el centre d’atenció allà on vagis. Aquest cap de setmana, la teva confiança estarà en el seu punt àlgid i atrauràs noves persones cap a tu. Això et donarà l'oportunitat de fer noves amistats o fins i tot viure moments emocionants en l'amor. Però vés amb compte, perquè l’ego pot jugar-te una mala passada. Intenta ser més humil i donar espai als altres perquè brillin al teu costat. És un bon moment per liderar projectes, però no oblidis cuidar les relacions amb les persones que t’envolten.
Consell: Deixa parlar els altres i no vulguis ser sempre el protagonista.
Millor connexió: Bessons, amb qui faràs plans divertits i inesperats.

Verge
Aquest cap de setmana és perfecte per dedicar-te temps a tu mateix. Potser t’has sentit una mica saturat amb l’escola o amb altres responsabilitats, així que aprofita aquests dies per relaxar-te. Fes exercici, escolta música o dedica't a fer alguna cosa que t'ajudi a desconnectar del soroll mental. Tot i així, intenta no tancar-te en excés, perquè els teus amics també necessitaran la teva presència. La teva ment pràctica et farà tenir converses profundes amb algú que t'importa, cosa que pot portar-vos a un nou nivell de complicitat.
Consell: Prioritza la teva salut mental i física.
Millor connexió: Taure, que t'ajudarà a mantenir la calma.

Balança
Tindràs un cap de setmana super social! Els teus amics et faran propostes que no podràs rebutjar, i la veritat és que et sentiràs en el teu element. Si tens ganes de conèixer gent nova o fins i tot començar una nova relació, aquest és un bon moment per sortir i divertir-te. Això sí, vés amb compte de no voler agradar a tothom, de vegades t'esforces massa en mantenir l'equilibri i això et pot esgotar. Deixa que les coses flueixin naturalment i no et preocupis tant pel que pensen els altres.
Consell: Busca l’equilibri entre diversió i tranquil·litat.
Millor connexió: Àries, amb qui compartiràs una energia vibrant.

Escorpí
La passió serà la protagonista del teu cap de setmana. Tant en l'amor com en les teves relacions personals, tot el que facis tindrà una intensitat especial. És possible que et trobis en alguna discussió o malentès per culpa de la teva manera d'expressar les coses, així que vés amb compte amb els impulsos. Aprofita aquest poder per connectar més profundament amb algú especial o fins i tot per fer un salt important en alguna relació. Però relaxa’t una mica si no vols acabar cremant-te amb tant foc.
Consell: No vulguis controlar-ho tot, deixa que les coses flueixin.
Millor connexió: Cranc, amb qui viuràs moments emocionants i intensos.

Sagitari
L’aventura està a la vista! Aquest cap de setmana serà per moure't, explorar nous llocs o fins i tot fer plans improvisats que et portaran a viure moments divertits i inoblidables. Estaràs més optimista que mai, i això atraurà persones que volen unir-se a les teves aventures. Si tens alguna preocupació, la teva energia positiva farà que tot sembli més lleuger. En l'amor, les coses es mouen lentament, però tens l'oportunitat de crear records amb algú especial.
Consell: Deixa espai per a les sorpreses.
Millor connexió: Àries, que compartirà les teves ganes d'acció.

Capricorn
Aquest cap de setmana tindràs la ment enfocada en objectius a llarg termini. Tot i que a vegades et costa desconnectar, intenta donar-te una pausa i gaudir del moment. És possible que et sentis una mica frustrat si les coses no surten com esperaves, però recorda que de vegades és necessari un descans per agafar forces. Passar temps amb gent de confiança o fer activitats que et relaxin serà clau per recarregar-te d’energia.
Consell: Aprèn a desconnectar, la productivitat no ho és tot.
Millor connexió: Verge, que t'ajudarà a mantenir-te centrat.

Aquari
Aquest cap de setmana estaràs més obert a noves idees i perspectives. Et vindrà de gust fer coses diferents, sortir de la teva zona de confort i potser fins i tot implicar-te en causes o projectes que t’interessen. La teva ment estarà superactiva, així que aprofita per connectar amb gent que comparteixi la teva mateixa visió. En l'amor, les coses poden prendre un gir inesperat, així que estigues preparat per a les sorpreses.
Consell: Deixa que les teves idees volin, però no et distreguis massa.
Millor connexió: Bessons, amb qui tindràs converses fascinants.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: