Logotip de Adolescents.cat

S’estrena la segona temporada de la Travessa: tots els secrets de la nova aventura

per Adolescents.cat, el 26 de setembre de 2024 a les 17:30

Aquest dimecres 25 de setembre s’ha estrenat la nova temporada de la Travessa, el programa de 3Cat presentat per la influencer Laura Escanes. La projecció del primer capítol de l’edició Mediterràni ha reunit més de 1.000 espectadors als cines Aribau. 

Una gal·la que ha estat conduïda per la presentadora del ‘Loft’, Berta Aroca i que ha comptat amb cares conegudes com la de la Maria Vallespí, Celia España, Cintet, Jordina Cot o Pau Joan Miquel. Tot plegat presidit per la mateixa Laura Escanes i on també van ser presents participants de l’edició passada.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVA (@someva__)

En la segona temporada, "La Travessa" canvia els Pirineus pel Mediterrani. Un repte èpic que els portarà a travessar Catalunya de nord a sud, des de la frontera fins al Delta de l'Ebre. Són més de 300 quilòmetres per terra, mar i aire amb un sol objectiu: ser els primers a arribar a la platja del MItjorn i emportar-se els 20.000 euros de premi. Durant 16 dies recorreran Catalunya superant tota mena de proves. Hauran de remar en mar obert, escalar parets impossibles, arrossegar-se per coves, superar el seu vertigen als cims més escarpats, travessar l'Ebre nedant…


També com a novetat Laura Escanes no només presentarà la competició, sinó que també la veurem en plena acció, escalant i sobrevolant les parets del Montsant. De fet, aquest any, els dilemes que proposarà la influencer catalana faran dubtar més que mai els concursants i faran que l’emoció estigui servida.

Des d’aquest dimecres ja es poden veure els dos primers capítols a la plataforma 3Cat i cada setmana s’aniran publicant dos nous episodis de l’expedició.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: