Logotip de Adolescents.cat

El relat hot: Àlex i Berta [part 2]

per , el 29 de setembre de 2024 a les 07:44
Disclaimer: El cervell és l'òrgan sexual més poderós de tots. És només amb bona salut mental, comunicació i assertivitat que podem gaudir de la nostra sexualitat. En un món d'immediatesa i bombardeig constant d'imatges, entrenar el múscul del cervell en la sexualitat és fonamental per a millorar les nostres experiències sexoafectives.

Àlex i Berta, segona part


[primera part aquí]


No havien passat ni 24h des de la seva trobada que l'Àlex i la Berta ja no s'aguantaven les ganes de parlar-se. Així que la Berta, va prendre la iniciativa i li va escriure:


- Àlex, ens ha quedat un assumpte pendent i no puc deixar de pensar-hi...
- Berta, m'encantes, t'ho dic de veritat. Al final ja em vaig córrer, però no a sobre teu.
- Vull fer-ho, t'ho prometo. I et vull tornar a fer petons i carícies.
- I jo. Tant de bo poder passar junts una nit sencera.
- Tenim 15 anys, això difícilment passarà... però segur que trobem moments ;) Els meus pares són bastant oberts amb aquestes coses, de fet aquest matí ja li he parlat de tu a la meva mare.
- En serio? A casa meva és impensable!
- T'ho juro. M'encanta saber que puc confiar en ella i que no em jutja i em dóna bons consells.
- Quina sort! I així què doncs, creus que ens podem veure aviat?
- Sí clar, vols venir aquesta tarda després de l'insti?
- Dale, m'estic posant calent només de pensar en tu i en tornar-te a veure.
- Jo m'estic tocant ;)
- No em diguis això que em salto les classes tot el dia i et vinc a buscar.
- haahaha va, que podràs esperar!
- fins després guapa! m'encantes
- i tu a mi :)

Eren les cinc de la tarda i l'Àlex, nerviós, es va posar desodorant, perfum i es va rentar les dents més estona de l'habitual per assegurar-se d'estar on point. Va enviar un missatge a la Berta per avisar-la que ja havia arribat a casa seva. "Ho sé, t'estic espiant des de dalt la finestra ;)", li va respondre ella. Va baixar a obrir-lo. El primer impuls de l'Àlex va ser menjar-li la boca, però de cop va veure que la mare de la Berta estava al darrere.

- Ei, hola! Sóc l'Àlex.
- Ja ho sé ja, la Berta m'ha parlat de tu tot el matí ;)
- Gràcies per convidar-me (va dir, vermell com un tomàquet)
- Faltaria més! Us deixaré sols una estona, que he de sortir a fer encàrrecs. Cuideu-vos mútuament, és l'única condició!

Els dos van riure tímidament i es van acomiadar de la mare de la Berta.

- Joder, que enrotllada és la teva mare!
- Ja t'ho vaig dir, és la millor. Tinc molta sort de tenir-la.
- I jo tinc sort d'haver-te conegut a tu.

Es van començar a fer petons, primer suaus, tendres i d'amor. Aquests petons es van anar tornant cada cop més intensos, acalorats, enèrgics i apassionats. L'Àlex li va agafar el cul a la Berta amb les dues mans, apretant-la cap als seus genitals. La Berta va notar de cop com el penis de l'Àlex estava dur com una pedra.

- Hem de fer alguna cosa amb això, no?
- Uf Berta, el que vulguis fem.
- Diga'm tu com t'agrada Àlex i ho parlem.
- Tinc una fantasia, tens banyera?
- Sí, tinc banyera. Explica'm aquesta fantasia.
- Em vas dir que em corrés sobre teu, i això millor fer-ho sense roba al voltant. Ho fem a la banyera?
- Siusplaauuu, brutal idea. Això sí, si me la vols ficar, això no ho farem dins la banyera eh.
- Podem fer penetració? 
- Veiem com va i decidim? Pugem va

Van pujar al pis de dalt i van entrar al lavabo. No paraven de fer-se petons mentre s'anaven traient la roba, i la Berta va engegar l'aigua calenta de la banyera per no tenir fred i estar més còmodes. Un cop despullats, van entrar a la banyera, el penis de l'Àlex estava ben erecte i la Berta no podia deixar de mirar-lo. Es van començar a masturbar mútuament, la Berta guiava a l'Àlex, que no acabava de trobar el clítoris ni la intensitat per masturbar-la. I a la que ho va tenir, la Berta es va córrer de nou. 

- Ara sí Àlex, em toca a mi.

L'Àlex es va relaxar assegut a la banyera. La Berta es va agenollar davant seu, li va començar a fer petons per tot arreu i el va començar a masturbar amb més intensitat. Li va tocar els testicles suaument, li va començar a pujar i baixar la pell del penis a diferents ritmes i li va dir que quan estigués a punt de corre's, l'avisés.

- Berta tia, joder, estic a punt d'acabar.
- Vale, ara m'estiro i et poses sobre meu.

Van treure una mica d'aigua de la banyera, la Berta el va seguir masturbant i de cop va notar una escalfor a la panxa mentre l'Àlex va fer un crit de plaer. Es van abraçar, calents, dins la banyera.


Missatge de la redacció: Si veiem que aquestes històries tenen moltes visites, en seguirem fent de noves! Comparteix-la amb les teves amigues i amics!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: