Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 26 de setembre

per Redacció, el 26 de setembre de 2024 a les 10:00

Els astres estan alineats per oferir-te una mica de guia i inspiració en aquest dijous. Saps aquell dubte que et ronda pel cap o aquella situació complicada amb els amics? Potser avui trobaràs la resposta! Cada signe té una sorpresa preparada, així que llegeix amb atenció i descobreix també amb quin signe et portaràs millor avui. 

Àries (21 març - 19 abril)


Avui et sentiràs especialment motivat/da per aconseguir objectius que tenies mig oblidats. La teva energia positiva t'ajudarà a superar qualsevol obstacle, però vigila de no atropellar els altres amb la teva impulsivitat. Els teus amics valoraran la teva actitud, però recorda parar atenció als seus sentiments. Al vespre, pot sorgir una conversa que et farà reflexionar profundament.
Consell: Deixa espai per escoltar els altres.

Millor amb: Sagitari ♐

Taure (20 abril - 20 maig)
És un bon dia per posar una mica d'ordre a la teva vida. Potser estàs acumulant massa coses que et generen estrès. Avui els astres t'animen a organitzar-te millor i a fer una mica de neteja emocional. Alguna persona pròxima et farà una crítica constructiva que t'ajudarà a créixer si l'escoltes amb atenció. No t'ho prenguis malament!
Consell: Deixa anar allò que ja no et serveix.
Millor amb: Verge ♍

Bessons (21 maig - 20 juny)
Avui tindràs un dia molt social! Els missatges no pararan d'arribar i sentiràs que tothom vol parlar amb tu. Estaràs més xerrador/a de l'habitual, i això et pot portar a connectar amb persones que feia temps que no veies. Però alerta, podries acabar estressat/da si vols estar a tot arreu al mateix temps. Organitza't!
Consell: No et dispersis, prioritza el que és important.
Millor amb: Aquari ♒

Cranc (21 juny - 22 juliol)
Avui podries sentir-te una mica sensible i introvertit/da. És un bon moment per dedicar-te a cuidar-te i passar temps amb aquelles persones que et fan sentir segur/a. No et preocupis si tens moments baixos, és només una fase i al llarg del dia les coses milloraran. Al vespre, algú proper et farà un gest bonic que et recordarà l'important que és cuidar les relacions.
Consell: No tinguis por de mostrar les teves emocions.
Millor amb: Peixos ♓

Lleó (23 juliol - 22 agost)
Et sentiràs el rei o la reina del teu cercle d’amics! Avui la teva seguretat atraurà les persones, i et veuràs envoltat/da de gent que vol seguir les teves idees. Aprofita aquesta energia per liderar algun projecte o fins i tot per organitzar una trobada amb els amics. Però vigila de no deixar ningú fora de la teva llum!
Consell: Comparteix el protagonisme.
Millor amb: Balança ♎

Verge (23 agost - 22 setembre)
Avui la teva ment estarà a tope! Serà un dia perfecte per a estudiar, fer deures o treballar en algun projecte que requereixi concentració. Els astres t'acompanyen per ser més eficient que mai, així que aprofita-ho! A més, podries rebre un reconeixement que no t'esperaves per part d'algú que admira la teva constància.
Consell: No siguis tan dur/a amb tu mateix/a.
Millor amb: Taure ♉

Balança (23 setembre - 22 octubre)
Avui podries trobar-te enmig d’una situació complicada entre amics. Serà un bon moment per mostrar les teves habilitats diplomàtiques i trobar un equilibri entre les parts. Si tens algun conflicte pendent, és un dia ideal per resoldre'l amb diàleg. Al final del dia, et sentiràs alleujat/da i en pau.
Consell: Sigues mediador/a, però no et carreguis amb els problemes dels altres.
Millor amb: Lleó ♌

Escorpí (23 octubre - 21 novembre)
La intensitat serà la teva paraula clau avui. Estaràs més profund/a i reflexiu/va que de costum, i podries tenir una conversa molt important que et farà replantejar alguna cosa. Confia en la teva intuïció, però no deixis que la gelosia o la desconfiança interfereixin en les teves relacions. De vegades, és millor deixar anar.
Consell: No et posis massa paranoic/a.
Millor amb: Cranc ♋

Sagitari (22 novembre - 21 desembre)
Avui et sentiràs amb ganes d'explorar noves coses, sigui començar un hobby, investigar un tema o simplement descobrir un nou lloc per menjar. El teu esperit aventurer estarà a ple rendiment, i això pot portar-te a viure moments molt divertits. No obstant, vigila de no descuidar les teves obligacions!
Consell: No t'oblidis dels teus deures mentre t'aventures.
Millor amb: Àries ♈

Capricorn (22 desembre - 19 gener)
Estàs en mode treballador/a, però avui els astres et recorden que no pots controlar-ho tot. Potser tens la sensació que les coses no surten com vols, però calma. Les coses necessiten temps per madurar i no pots accelerar el procés. Dedica una estona a desconnectar i gaudir de les petites coses.
Consell: Relaxa't i confia en el procés.
Millor amb: Taure ♉

Aquari (20 gener - 18 febrer)
Estaràs molt creatiu/va avui! Les idees innovadores t'arribaran sense parar, i serà un gran moment per posar en marxa aquell projecte que fa temps que tens en ment. No tinguis por de pensar fora de la caixa. A més, algú del teu entorn et donarà suport en això si confies en ells.
Consell: No tinguis por d'expressar la teva originalitat.
Millor amb: Bessons ♊

Peixos (19 febrer - 20 març)
Avui estaràs més emocional i potser una mica somiador/a. És un bon dia per connectar amb les teves passions artístiques o per deixar-te portar per la música o l'art. Si tens algun problema a la ment, escriu-lo o dibuixa’l; et sentiràs molt millor. No t'aïllis, algú vol estar al teu costat, només has de deixar-lo entrar.
Consell: No tinguis por de somiar amb els ulls oberts.
Millor amb: Cranc ♋

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: