Logotip de Adolescents.cat

Quins són els signés més i menys infidels?

per Redacció, el 25 de setembre de 2024 a les 21:00

En un món on les relacions de parella són cada vegada més complexes, moltes persones busquen respostes en l’astrologia per entendre millor les seves connexions emocionals. Un recent estudi basat en testimonis d’experts astrològics i enquestes ha classificat els signes del zodíac en funció de la seva tendència a la fidelitat. Segons aquests informes, alguns signes poden caure abans en la temptació, mentre que d’altres destaquen per la seva lleialtat inqüestionable.

Tot i que l'astrologia pot oferir pistes sobre les tendències generals dels signes, cal recordar que la fidelitat depèn de molts factors personals i circumstancials. El signe zodiacal pot influir en la personalitat d’una persona, però no determina de manera absoluta el seu comportament en les relacions. L’important és treballar en la confiança i el respecte mutu, independentment del signe sota el qual es va néixer.


Els signes més infidels

1. Sagitari
Els nascuts sota aquest signe són coneguts per la seva set de llibertat i aventures. L’esperit indomable de Sagitari fa que sovint es sentin atrapats en relacions a llarg termini, cosa que els porta a buscar emocions noves. L’amor per l’aventura i el desconegut pot convertir-los en els més inclinats a la infidelitat, especialment si la relació es torna monòtona o massa restrictiva.


2. Àries
Àries és impulsiu per naturalesa i sovint es mou per la passió del moment. Si bé són intensament lleials mentre estan enamorats, la seva necessitat d’excitació pot conduir-los a buscar noves emocions fora de la relació, especialment si senten que la seva parella no els proporciona l'estímul que desitgen.

3. Bessons
Amb una personalitat dual, els Bessons poden ser imprevisibles en les seves relacions. La seva curiositat natural i necessitat constant de novetat fa que sovint puguin ser emocionalment o fins i tot físicament infidels, sempre buscant alguna cosa que els faci sentir vius i emocionats.

Els signes més fidels

1. Taure
Taure és, sens dubte, el signe més fidel de l’horòscop. Els nascuts sota aquest signe valoren la seguretat, l’estabilitat i el compromís en les relacions. Quan Taure troba la seva parella ideal, fan tot el possible per mantenir la relació i eviten qualsevol temptació que pugui posar-la en perill.

2. Càncer
Càncer és un signe emocionalment profund que es lliura completament a les seves relacions. Necessiten sentir-se segurs i estimats, i solen ser extremadament fidels si reben aquesta estabilitat. Quan un Càncer s'enamora, ho fa de tot cor, posant la seva parella al centre de la seva vida.

3. Capricorn
Els Capricorn valoren la responsabilitat i la coherència, tant en la seva vida personal com professional. Aquest signe de terra tendeix a tenir relacions serioses i compromeses, i la seva naturalesa pràctica els fa poc propensos a prendre decisions impulsives que podrien destruir la seva estabilitat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: