Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: 25 de setembre

per Redacció, el 25 de setembre de 2024 a les 10:00

Estem a punt de descobrir com serà el vostre dia segons el vostre signe zodiacal. Mireu bé quina energia us acompanya i quin consell podeu seguir per treure'n el màxim profit. 

Àries

Avui, àries, la teva energia intensa podria provocar que vagis massa ràpid en assumptes del cor. Tot i que tens ganes d’avançar, recorda que l’amor necessita temps per créixer. Potser estàs a l’expectativa de rebre una resposta o de veure acció en una relació, però no t’impacientis si tot sembla anar a poc a poc. Pren el temps per entendre com se sent l'altra persona i respecta el seu ritme.


Consell: Baixa una mica el ritme i observa.
Millor amb: Sagitari.


Taure

Aquest dimecres pot ser un dia clau per a tu, taure. Potser estàs sentint que és el moment adequat per parlar amb algú sobre els teus sentiments. Si fa un temps que guardes alguna cosa dins, avui és el dia ideal per obrir el cor. La teva paciència i fidelitat et seran recompensades si mostres una mica més de vulnerabilitat. Recorda que la sinceritat sempre és la millor arma quan es tracta d’amor.
Consell: Sigues valent/a i comparteix el que sents.
Millor amb: Capricorn.

Bessons

Els teus sentiments podrien ser una muntanya russa avui, bessons. Tens moltes opcions al teu voltant i això et pot confondre una mica. Potser et costa decidir-te entre diferents camins amorosos o fins i tot dubtes sobre el que realment vols. És important que escoltis el teu cor i no et precipitis a prendre decisions. El millor que pots fer avui és donar-te temps per reflexionar abans de fer cap moviment important.
Consell: Pren-te el teu temps abans de fer qualsevol pas.
Millor amb: Aquari.

Cranc

El teu cor protector estarà en màxima forma avui, cranc. Voldràs estar a prop d'aquells que estimes, i sentiràs la necessitat de fer-los saber que hi seràs sempre. És un dia per compartir la teva dolçor i empatia amb les persones especials de la teva vida. Si tens parella, és un bon moment per demostrar el teu suport incondicional. Si estàs solter/a, potser coneixes algú que apreciï aquest costat teu tan amorós.
Consell: Mostra la teva sensibilitat sense por.
Millor amb: Peixos.

Lleó

Ets el centre d'atenció, lleó, però avui et sentiràs especialment generós/a amb la teva energia amorosa. És un bon dia per mostrar a la teva parella o a algú especial que t'importa. El teu carisma estarà en el seu punt més alt, així que aprofita per organitzar una trobada o per fer una declaració atrevida. Recorda, però, que no tothom pot seguir el teu ritme, així que assegura't que l'altra persona també se sent còmoda amb la teva intensitat.
Consell: Comparteix el teu amor, però dona espai si cal.
Millor amb: Balança.

Verge

El teu enfocament analític de l’amor pot jugar-te una mala passada avui, verge. Et passaràs el dia pensant en els detalls més petits i podries perdre de vista el quadre general. Deixa de buscar la perfecció en tu mateix/a o en l’altra persona. Avui, relaxa’t i gaudeix del que tens sense posar massa pressió en les relacions. Recorda que l’amor no és una fórmula matemàtica.
Consell: Relaxa’t i flueix amb els sentiments.
Millor amb: Taure.

Balança

Per a tu, balança, l'amor és tot equilibri, i avui podries trobar-lo en alguna connexió nova o inesperada. Si estàs en una relació, aprofita per parlar de les teves necessitats emocionals, perquè avui la comunicació serà fluida i efectiva. Si estàs solter/a, potser descobreixes una persona amb qui tens una sintonia especial. Confia en el teu instint, i no tinguis por de mostrar la teva veritable essència.
Consell: Obre’t a noves connexions.
Millor amb: Lleó.

Escorpí

Avui, escorpí, la teva intensitat emocional estarà a l’alça. Podries sentir una atracció forta per algú, però és important que no deixis que la passió et faci actuar impulsivament. Respira profundament abans de prendre qualsevol decisió amorosa i considera les conseqüències. Si estàs en una relació, treballa per mantenir l’harmonia i evita les discussions que poden sorgir per malentesos.
Consell: No et precipitis, deixa que l’amor creixi amb temps.
Millor amb: Cranc.

Sagitari

Avui et sentiràs especialment aventurer/a en l’amor, sagitari. Vols sortir de la rutina i potser decideixes fer alguna cosa espontània amb la teva parella o amb algú que t’agrada. És un bon dia per planificar una cita divertida i fora del normal, però assegura’t que l’altra persona estigui a l'altura del teu entusiasme. Si estàs solter/a, mantingues els ulls oberts, podries conèixer algú en una situació inesperada.
Consell: Aposta per l’aventura, però amb calma.
Millor amb: Àries.

Capricorn

Potser et sents una mica més seriós/a en l'amor avui, capricorn. Les teves prioritats estan clares i no estàs per jocs. Si tens parella, podries sentir la necessitat de parlar de coses importants per al futur de la relació. Si estàs solter/a, no tindràs gaire paciència per cites superficials. És un bon moment per buscar algú que comparteixi els teus valors. No tinguis por de ser selectiu/va.
Consell: No t’acontentis amb menys del que mereixes.
Millor amb: Verge.

Aquari

L’amor avui per a tu serà una mica imprevisible, aquari. Et podries trobar amb sorpreses o canvis d'últim moment en les teves relacions, així que estar preparat/da per adaptar-te serà clau. És un bon dia per parlar obertament i de manera innovadora sobre el que sents. Si tens parella, proveu de fer alguna cosa diferent junts. Si estàs solter/a, obre’t a noves possibilitats.
Consell: Sigues obert/a als canvis.
Millor amb: Bessons.

Peixos

Avui, peixos, el teu costat romàntic estarà en plena acció. Sentiràs la necessitat de connectar profundament amb algú, ja sigui la teva parella o algú que acabes de conèixer. És un bon moment per deixar sortir la teva sensibilitat i mostrar-te tal com ets, sense pors. Si estàs solter/a, una conversa significativa podria portar a alguna cosa més. Deixa que les emocions et guiïn avui.
Consell: No tinguis por de mostrar la teva vulnerabilitat.
Millor amb: Cranc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: