Logotip de Adolescents.cat

Rosalía estrenarà el seu nou tema ‘Omega’ al Piromusical de La Mercè

per Adolescents.cat, el 24 de setembre de 2024 a les 20:00

Fa uns dies vam saber que l’artista internacional, Rosalía, serà l’encarregada de fer la playlist del Piromusical d’aquest dimarts de Barcelona. Aquesta nit a les 22:00 h tindrà lloc el tancament de les festes de La Mercè de la ciutat i l’encarregada de posar la cirereta és la Rosalía. 

Doncs bé, ara hem descobert que la cantant no només escollirà les cançons que acompanyaran els focs artificials, sinó que també presentarà en directe a Barcelona el seu nou tema ‘Omega’. La cançó, doncs, forma part de la playlist que l’artista de Sant Esteve Sesrovires ha preparat per a l’espectacle a l’avinguda Maria Cristina. Aquest regal de la cantant catalana a la ciutat permetrà al públic barceloní gaudir en primícia de gairebé tres minuts de la nova cançó, que al cap d’unes hores ja estarà disponible a totes les plataformes.


Aquest any el Piromusical de La Mercè té una banda sonora d’autor. Rosalía, que precisament aquest dimecres fa 32 anys, agafa el relleu del Sónar, que l’any passat va fer la selecció musical per commemorar el seu 30è aniversari. De fet, entre les cançons que van sonar llavors, hi havia alguna de la Rosalía.

L’espectacle té una durada de 30 minuts i se celebrarà a les 22:00h a l’avinguda Maria Cristina. L’acte combinarà la selecció musical de la Rosalía i una sincronització, com ja és habitual, amb els focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Igual.

Si vols gaudir dels focs i la música des d’un lloc privilegiat, t’hem seleccionat alguns spots perfectes per fer-ho! No et perdis l’acte i aprofita per escoltar la cançó de la Rosalía en primícia.

@adolescents_cat 😯👆🏼Els millors llocs des d'on veure el Piromusical de la Mercè a Barcelona #barcelona #lamercè #piromusical #festes #catalunya #rosalía @ferranxidk ♬ original sound - ADOLESCENTS
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: