Logotip de Adolescents.cat

Un estudi revela quines són les fantasies sexuals més comunes entre els joves

per Redacció, el 23 de setembre de 2024 a les 21:00

Les fantasies sexuals són un reflex de les nostres experiències, desitjos i influències culturals, i sorprenentment, poden canviar amb el pas del temps. A mesura que les persones van creixent i vivint noves etapes de la vida, les seves imaginacions íntimes evolucionen, adaptant-se a les seves necessitats emocionals i psicològiques. Des de la curiositat adolescent fins a les expectatives en les relacions madures, les fantasies poden variar significativament d'una dècada a l'altra.

Una investigació duta a terme pel doctor Justin Lehmiller per a l’aplicació de cites Fleed ha posat de manifest les diferències entre generacions i fantasies sexuals. Han entrevistat a 3.310 usuaris d’entre 18 i 75 anys de fins a 71 països diferents. L’estudi ha sorprès a tothom i ha revelat que "entre la generació Z la monogàmia és el tipus de relació preferit, mentre que els mil·lenials i la generació X prefereixen la no monogàmia ètica. Però no és només una qüestió de quin tipus de relació prefereixes. Va molt més enllà: entre els gen Z hi ha una tendència més clara a muntar-se pel·lícules eròtiques al voltant de les relacions monògames”. 


Per tant, la generació que ha crescut amb les relacions obertes de moda tenen menys desitjos cap aquesta, mentre que altres que no ho han viscut tant ho idealitzen i tenen fantasies amb tenir una relació oberta. 

Com reflecteix la investigació, "molts adults joves mai han tingut una relació seriosa amb una altra persona", per la qual cosa "els resulta fàcil veure com la monogàmia pot tenir un atractiu distintiu per a aquesta població: és una cosa que encara no han experimentat". No obstant això, tampoc t'emportis la impressió que no ho són: els gen Z no són clàssics, perquè encara que fantasegen amb el sexe monògama, ho fan introduint-hi variants molt BDSM, molts fetitxes i, en general, una gran tendència a l'exploració en parella.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: