Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 23 al 29 de setembre

per Redacció, el 23 de setembre de 2024 a les 10:00

Aquesta setmana està carregada d'energia astral! Descobreix què et tenen preparat els estels segons el teu signe. Serà una setmana de reptes o d'oportunitats? Prepara't per a qualsevol cosa amb els nostres consells i descobreix amb quin signe et portaràs millor!

♈ Àries

Tens una energia imparable aquesta setmana, però compte amb els impulsos! Et sentiràs més segur de tu mateix i això t'ajudarà a aconseguir el que vols. Algunes tensions familiars poden aparèixer, però si mantens la calma, tot anirà bé. És un bon moment per provar coses noves, ja que estaràs ple de creativitat.


Consell: Respira abans d'actuar!
Amb qui et portaràs millor: ♐ Sagitari.


♉ Taure

Aquesta setmana et sentiràs més connectat amb les teves emocions, potser fins i tot una mica nostàlgic. No tinguis por de parlar dels teus sentiments amb els amics, et sorprendrà el suport que rebràs. Poden sorgir canvis a l’escola, però adapta-t’hi amb tranquil·litat i tot anirà bé. Trobaràs pau en la natura o en activitats creatives.
Consell: No tinguis por de mostrar vulnerabilitat.
Amb qui et portaràs millor: ♍ Verge.

♊ Bessons

Et trobes en una muntanya russa emocional, però sabràs trobar l’equilibri a mitja setmana. Estaràs molt social i les teves habilitats comunicatives estaran al màxim, així que aprofita-ho per resoldre malentesos amb amics o per fer nous plans. No t’oblidis de descansar, la teva ment ho necessita!
Consell: Deixa que el cor també parli.
Amb qui et portaràs millor: ♎ Balança.

♋ Cranc

Sentiràs una gran necessitat de cuidar els altres, però no t’oblidis de cuidar-te a tu també! Hi haurà moments en què la rutina et sembli aclaparadora, però trobaràs suport en els teus éssers estimats. Aquesta setmana és ideal per apropar-te a la teva família o compartir temps amb els teus amics més propers.
Consell: No carreguis amb els problemes dels altres.
Amb qui et portaràs millor: ♓ Peixos.

♌ Lleó

Aquesta setmana et sentiràs el rei del món, però alerta amb la teva arrogància! Tens una gran capacitat per inspirar els altres, així que fes servir aquesta energia per crear bones vibracions en el teu grup d’amics. Poden sorgir noves oportunitats d’aprenentatge que et faran brillar encara més.
Consell: Comparteix el protagonisme.
Amb qui et portaràs millor: ♈ Àries.

♍ Verge

La teva organització estarà a tot arreu aquesta setmana, i t'ajudarà a posar ordre en els teus projectes. És un bon moment per planificar els teus objectius a llarg termini. Tot i això, no siguis tan crític amb tu mateix si alguna cosa no surt com esperaves. Les coses bones arriben a poc a poc, i tens tot el que necessites per aconseguir-ho.
Consell: Relaxa't una mica, no tot ha de ser perfecte.
Amb qui et portaràs millor: ♉ Taure.

♎ Balança

Aquest serà un període d’harmonia, perfecte per posar fi a discussions o equilibrar la teva vida personal. L’energia romàntica està en l’aire, així que si tens algú al cap, és el moment d’acostar-t'hi! L’escola pot ser un desafiament, però si t'organitzes bé, tot fluirà millor.
Consell: Posa en ordre el teu espai, t’ajudarà a pensar millor.
Amb qui et portaràs millor: ♒ Aquari.

♏ Escorpí

Aquesta setmana et portarà emocions profundes, però sabràs gestionar-les amb elegància. És un bon moment per a l'autoreflexió, així que pren-te un temps per pensar el què realment vols en aquesta etapa de la teva vida. No et precipitis a l’hora de prendre decisions importants, valora totes les opcions.
Consell: Escolta més abans de parlar.
Amb qui et portaràs millor: ♑ Capricorn.

♐ Sagitari

La teva set d’aventures està al màxim, així que no et quedis tancat a casa. És un bon moment per planificar alguna activitat divertida amb els amics o provar alguna cosa nova a classe. Però vigila amb no deixar de banda les teves responsabilitats, troba un equilibri entre diversió i deures.
Consell: No posterguis el que pots fer avui.
Amb qui et portaràs millor: ♈ Àries.

♑ Capricorn

Aquesta setmana serà intensa per a tu a nivell acadèmic. Hi ha moltes tasques per fer, però amb la teva disciplina aconseguiràs superar tots els obstacles. Recorda dedicar temps a tu mateix i no tot a l’estudi. Moments amb els amics o una tarda de desconnexió t’ajudaran a trobar l’equilibri.
Consell: Pren-te pauses per respirar.
Amb qui et portaràs millor: ♏ Escorpí.

♒ Aquari

Estaràs ple d’idees brillants aquesta setmana, però no tothom les entendrà. Això pot generar frustració, però sigues pacient i trobaràs el moment adequat per exposar-les. Envolta’t de persones que comparteixin les teves passions i evita els drames.
Consell: No et precipitis en explicar els teus plans.
Amb qui et portaràs millor: ♎ Balança.

♓ Peixos

Els teus somnis seran més vius que mai, i això t’inspirarà en moltes àrees de la teva vida. Pot ser que et sentis una mica desconnectat de la realitat, però no passa res, utilitza aquesta energia per crear i expressar el que tens dins. Estaràs molt intuïtiu, aprofita-ho per entendre millor el que t’envolta.
Consell: No t’aïllis massa del món real.
Amb qui et portaràs millor: ♋ Cranc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: