Logotip de Adolescents.cat

Paula Leitón, medalla d’or en waterpolo, respon amb humor les crítiques: “Tinc l’esquena molt gran perquè em rellisqui tot”

per Redacció, el 20 de setembre de 2024 a les 19:00

Paula Leitón, una de les jugadores més destacades de la selecció espanyola de waterpolo, ha sorprès tothom amb una resposta enginyosa i directa a les crítiques que ha rebut per la seva constitució física. La campiona olímpica i medallista d'or als Jocs de Tòquio ha esdevingut protagonista amb la seva resposta que ha donat al programa de David Broncano, La Revuelta, en el qual rebat els comentaris sobre el seu cos: "Tinc l’esquena molt gran perquè hem rellisqui tot".

No obstant això, res no ha estat fàcil per a la jove esportista de 24 anys. Paula va aprofitar la seva participació en el programa per parlar dels atacs de grassofòbia que ha rebut a les xarxes socials. Lluny de deixar-se afectar, va llançar un missatge poderós sobre la diversitat de cossos i el respecte cap a un mateix.


"Tenim la gran sort de tenir una gran diversitat de cossos. Als Jocs Olímpics trobem de tot, des del físic d’un maratonià fins al meu, que jugo a waterpolo", va dir deixant clar que la seva autoestima i la seva passió per l’esport estan per sobre de qualsevol comentari negatiu.

Al llarg de l'entrevista amb Broncano, va demostrar que les crítiques no la frenen i que està preparada per continuar lluitant, tant en la seva carrera esportiva com en la defensa de la diversitat corporal. Paula, sens dubte, ha demostrat ser una campiona en tots els sentits.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: