Logotip de Adolescents.cat

Rànquing dels millors i pitjors països d’Europa, segons un jove que els ha visitat tots

per Adolescents.cat, el 20 de setembre de 2024 a les 12:00

Un jove aventurer ha aconseguit el somni de molts: visitar tots els països d’Europa. Després de recórrer el continent de punta a punta, ha decidit compartir la seva experiència i valorar els millors i pitjors països, segons les seves vivències. 

Es tracta de Luca Pferdmenges, un jove alemany de 22 anys que assegura en una entrevista al mitjà britànic Daily Mail que ha visitat els 44 països europeus. Ho ha fet en els darrers set anys i ara vol fer el mateix per tot el món. Sigui com sigui, ha pogut fer un rànquing dels millors i pitjors països del continent, quins són?


El jove diu que triar és molt complicat, però preguntat per quins són els millors s’acaba mullant: “Em quedo amb Portugal, Xipre, Espanya, Àustria i Croàcia”. De fet, destaca que “els països del sud d’Europa tenen el millor clima i un ambient relaxat”, mentre que també assegura que li encanta la cuina mediterrània: "Molt oli d'oliva, tomàquets assecats al sol i verdures fresques". La millor ciutat, segons el jove, és Lisboa.
Hi ha altres racons poc coneguts que el jove vol destacat, com ara, Montenegro, que s’ha popularitzat els últims anys, i també l’encant de Macedònia del Nord.


Pel que fa al pitjor país per visitar a Europa, el jove es queda amb San Marino. "És molt difícil arribar-hi i no hi ha res a fer, es pot veure tot en qüestió d'hores", assegura Pferdmenges. En la mateixa línia, tampoc recomana Liechtenstein, ja que és una país "molt aïllat i car". En últim lloc, dos països que són evitables a causa del clima "gris i fred": el Regne Unit i Bèlgica.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: