Logotip de Adolescents.cat

Arriba ‘Neva’, el videojoc català més esperat de l’any: una obra d’art en moviment

per Adolescents.cat, el 21 de setembre de 2024 a les 12:00

Nomada Studios és el responsable d’un dels videojocs catalans més bonics que es recorda, el fabulós ‘Gris’. Ara, doncs, s’ha presentat un de nou, ‘Neva’, i sortirà a la venda el 15 d’octubre. Devolver Digital, responsable de l’edició, ha anunciat que arribarà a PC, Nitendo Switch, PS5 i Xbox Series S|X, amb un preu de 19,99 euros.

‘Neva’, segueix la història d’una jove i el seu vincle vital amb un llop mentre s’embarquen en una emocionant aventura a través d’un món moribund. "Després d'una traumàtica trobada amb forces fosques, Alba es troba unida a un curiós i entremaliat cadell de llop. El llop creixerà i madurarà amb el temps, igual que la relació entre tots dos, mentre travessen aquest món maleït i decadent". Veurem com el petit cadell rebel passarà a convertir-se en un imponent llop, i aquest canvi posarà a prova l’estima d’Alba cap a ell i la seva relació.


Com s’esperava, l’avançament ha estat una autèntica obra d’art en moviment, amb una gran qualitat artística sobre acollidora. 

Seguint el que va ser ‘Gris’, els jugadors exploraran un món meticulosament dissenyat que agafa vida amb una cura impressionant en l’apartat artístic, una animació detallada i una inquietant partitura original. A diferència de l’anterior treball, ‘Neva’ sí que inclou un combat lleuger i intuïtiu, en què els jugadors s’enfronten a criatures monstruoses amb la seva espasa i el seu acompanyat, el llop.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: