Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: 18 de setembre

per Redacció, el 18 de setembre de 2024 a les 10:00


Aquest dimecres arriba carregat d’energia còsmica i moltes emocions. Les estrelles et tenen preparades sorpreses, i si estàs pensant en l’amor, potser avui és el dia perfecte per fer algun pas endavant! Tant si tens crush com si no, l’important és mantenir-te obert/a a noves connexions. Descobreix com et pot anar amb el teu crush, amics o algú especial! Aquí tens la predicció per a cada signe:


Àries (21 març - 19 abril):

Aquest dimecres l’amor està a l’aire per a tu, però et sentiràs una mica impacient. Voldràs avançar ràpidament en una relació, però compte! Si forces les coses, podries espantar algú especial. Deixa que les coses flueixin i la màgia succeirà sola. Hi pot haver algun malentès amb el teu crush, però si ets sincer/a i directe/a, tot es resoldrà. Ser honest és la teva millor arma avui.
Consell: Escolta més i parla menys. Millor signe del dia: ♌ Lleó.

Taure (20 abril - 20 maig):

L'amor es presenta avui amb una vibració tranquil·la, però també molt dolça per a tu, Taure. Si tens algú especial en ment, és un bon dia per apropar-te, però sense pressa. Potser et sorprendràs amb una resposta positiva. Recorda que la paciència sempre és la teva millor aliada per conquistar. No caiguis en petites discussions amb la gent que t’importa.
Consell: Sigues pacient i no forcis res. Millor signe del dia: ♍ Verge.

Bessons (21 maig - 20 juny):

Estàs ple d’energia i curiositat, Bessons! Aquest dimecres és ideal per conèixer gent nova o aprofundir amb algú que ja coneixes. Estaràs molt sociable, i podràs tenir converses interessants que et faran veure les coses des d'una altra perspectiva. Potser fins i tot descobreixes sentiments que no sabies que tenies! Obre't a noves experiències, serà molt positiu.
Consell: No tinguis por d’obrir-te més. Millor signe del dia: ♐ Sagitari.

Cranc (21 juny - 22 juliol):

Avui sentiràs una gran necessitat de cuidar i protegir algú especial, Cranc. L’amor per a tu és tot cor, i avui no serà diferent. No obstant això, potser et costarà una mica expressar tot el que sents. No tinguis por de mostrar les teves emocions, perquè només així podràs connectar de veritat amb els altres. A vegades ser vulnerable et fa més fort/a.
Consell: Deixa que els altres vegin el teu costat més tendre. Millor signe del dia: ♓ Peixos.

Lleó (23 juliol - 22 agost):

Lleó, avui és un dia en què l’amor brilla per a tu! Estaràs en el centre de l’atenció i el teu magnetisme atraurà mirades. És el moment de gaudir de la teva confiança i de ser més obert/a amb els teus sentiments. No tinguis por de mostrar-li al teu crush com et sents, perquè hi haurà bones vibracions per part seva. La seguretat en tu mateix/a serà el que et farà triomfar.
Consell: Sigues tu mateix/a, sense filtres. Millor signe del dia: ♎ Balança.

Verge (23 agost - 22 setembre):

Aquest dimecres, et sentiràs més analític/a que mai, Verge. Potser tindràs dubtes sobre els teus sentiments o els de l’altra persona, però recorda que no tot es pot analitzar en l’amor. És un bon dia per parlar amb sinceritat amb la persona que t’importa i esclarir les coses. Si ho fas amb calma i paciència, podries trobar respostes sorprenents.
Consell: No sobre analitzis les emocions. Millor signe del dia: ♉ Taure.

Balança (23 setembre - 22 octubre):

Per a tu, Balança, l’amor és harmonia i equilibri, i avui ho sentiràs amb més força. Si has tingut algun conflicte recent amb algú especial, és un bon moment per reconciliar-vos i trobar punts en comú. Estaràs molt carismàtic/a, i les teves paraules tindran el poder d'encantar. Utilitza aquesta energia per apropar-te al teu crush amb sinceritat.
Consell: Busca l’harmonia, però no forcis les coses. Millor signe del dia: ♋ Cranc.

Escorpí (23 octubre - 21 novembre):

L’energia d’avui et farà sentir més intens/a que de costum, Escorpí. Estaràs molt emocional, i això pot ser positiu o negatiu, depenent de com ho gestionis. Si tens sentiments forts per algú, és un bon dia per ser honest/a i parlar des del cor. No obstant això, intenta no ser massa possessiu/iva o controlador/a. La confiança serà clau.
Consell: Confia en els altres sense por. Millor signe del dia: ♓ Peixos.

Sagitari (22 novembre - 21 desembre):

L’amor serà una aventura per a tu, Sagitari. Estàs ple/a d'energia i ganes de descobrir coses noves. És possible que avui t’arrisquis amb algú que no esperaves, o que t’endinsis més en una connexió especial. Si tens ganes de viure una aventura romàntica, aquest dimecres és el dia ideal per seguir el teu cor.
Consell: Viu l’amor com una aventura. Millor signe del dia: ♊ Bessons.

Capricorn (22 desembre - 19 gener):

Capricorn, l’amor avui serà un tema seriós per a tu. Potser estàs buscant seguretat i estabilitat, i no estàs disposat/da a conformar-te amb menys. És un bon dia per parlar dels teus objectius a llarg termini amb algú especial. Les estrelles et donen el poder de comunicar-te amb claredat, així que aprofita-ho per fer passos importants en la relació.
Consell: Sigues clar/a amb el que vols. Millor signe del dia: ♍ Verge.

Aquari (20 gener - 18 febrer):

Avui, Aquari, t’adonaràs que l’amor no sempre segueix les regles. Tindràs una perspectiva més oberta sobre les relacions i podries sentir-te atret/a per algú que no esperaves. És un bon moment per ser més espontani/a i deixar-te portar pel que sents, sense analitzar-ho tant. Les connexions inesperades poden portar sorpreses agradables.
Consell: Deixa’t portar més per les emocions. Millor signe del dia: ♈ Àries.

Peixos (19 febrer - 20 març):

Aquest dimecres, Peixos, estaràs més somiador/a que de costum. L’amor et sembla una pel·lícula romàntica, però recorda que també cal tocar de peus a terra de tant en tant. És un bon dia per expressar els teus sentiments de manera creativa, ja sigui amb paraules, música o art. Si tens un crush, fes-li saber com et sents d’una manera especial.
Consell: Sigues creatiu/iva en l’amor. Millor signe del dia: ♋ Cranc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: