Logotip de Adolescents.cat

Setmana del Llibre en Català 2024: activitats i horaris

per Adolescents.cat, el 17 de setembre de 2024 a les 11:00

S’acosta la Setmana del Llibre en Català, la trobada més important pels amants dels llibres i la cultura després de Sant Jordi! Aquest 2024 la trobareu al Passeig Lluís Companys de Barcelona (a l’Arc de Triomf, vaja!) del 20 al 29 de setembre. Sí, ho sabem. No dura exactament una setmana, però voldríem que no s’acabés mai!

S’hi faran presentacions, espectacles, signatures... fins i tot podreu descansar al seu espai d’oci. Avui us destaquem algunes activitats per a joves que no us podeu perdre. Preneu nota:


Divendres 20 de setembre

  • 17:45h - “Petar-ho a les xarxes en català” amb Carla Clavera (@carlaclavera) i Mixa (@mixa_ql) (Escenari 1)

Vols petar-ho a les xarxes? Tens coses a dir, vols explicar-les i que el teu missatge arribi? Què has de tenir en compte per crear aquesta comunitat? I el més important: quina és la xarxa més adient per a tu i per on comences? Aquest llibre és una eina per començar el teu viatge a l’entorn digital. Crear contingut a les xarxes socials és una aventura apassionant i a més, t’animem a fer-ho en català! Un repte encara més gratificant! Carla Clavera, coneguda a les xarxes com a Charlie, explica part de la seva experiència i et dona tips sobre com petar-ho a les xarxes en català.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mixa (@mixa_ql)

  • 19:30h - “Batalla de llibres freestyle” amb Catalunya Freestyle (Escenari 1)

Professionals del freestyle es convencen mútuament de llegir 6 novetats durant diferents rondes de breus batalles de rap que s’hauran preparat prèviament. Durant cada torn, cada artista explicarà la sinopsis del llibre i els temes a destacar mentre es projecten imatges del llibre a la pantalla de l’escenari. Al final de cada ronda, el públic decidirà quin llibre li ha cridat més l’atenció aplaudint amb  més o menys intensitat. Participen: Majaraca i Zoyert

Dissabte 21 de setembre

  • 21:30h - Concert La Mercè: L’Arannà (Escenari 1)

Duet eivissenco-català format per Lara Magrinyà i Anna Sala, que presenta el seu primer treball discogràfic inspirat en l’escriptora catalana Mercè Rodoreda, de qui han seleccionat i arranjat alguns dels seus millors contes i novel·les per fer-ne cançons.

Divendres 27 de setembre

  • 13h – Trobada de Joves Lectors (Escenari 1)

Els joves de l’Associació de Joves Lectors Catalans es trobaran a la Setmana per enregistrar un episodi del podcast “Paraula de Mixa”. Dirigit per Anna Pardos i Ripoll (Mixa) és un nou podcast de literatura infantil i juvenil on, a través de converses, debats i entrevistes, la Mixa ens acosta les novetats i els clàssics de la literatura juvenil internacional, però també de quilòmetre zero. El seu objectiu és cedir un espai a noves veus i figures veteranes del món del llibre, i aconseguir que els joves lectors també es facin escoltar. Si ets jove i t’agrada llegir, a què esperes per venir a dir la teva?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AJLC (@somajlc)


Amb la col·laboració de: 
Associació de Joves Lectors Catalans
www.joveslectors.cat

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: