Logotip de Adolescents.cat

El relat hot: Joana i Alba [part 2]

per , el 15 de setembre de 2024 a les 07:29
Disclaimer: El cervell és l'òrgan sexual més poderós de tots. És només amb bona salut mental, comunicació i assertivitat que podem gaudir de la nostra sexualitat. En un món d'immediatesa i bombardeig constant d'imatges, entrenar el múscul del cervell en la sexualitat és fonamental per a millorar les nostres experiències sexoafectives.

Joana i Alba, segona part


[primera part aquí]


Eren les deu de la nit i la Joana no podia deixar de pensar en aquell orgasme de l'Alba al parc. Feia dies que no parlaven, no havia passat res i alhora havia passat tot. Des d'aquella trobada tan especial, l'Alba s'havia distanciat una mica i just havien arribat les vacances de setmana santa i no s'havien vist més.


La Joana, per orgull o per por, no gosava escriure a l'Alba... i esperava, cada cop amb menys paciència, que li arribés un missatge seu. I va arribar:

💬 Ei, Joana... com estàs? Sento no haver-te dit res, després d'aquell dia al parc em vaig espantar una mica i no vaig saber reaccionar.
💬 Hola Alba, espero que estiguis bé. La veritat que he estat pensant en tu i no ho acabo d'entendre... he fet alguna cosa malament?
💬 Què va... no tens culpa de res. Són les meves inseguretats. Mai m'havia plantejat estar amb una noia i vas arribar tu i m'he enamorat més que mai.
💬 Enamorada, de veritat?
💬 Perdona, ho he escrit sense pensar. Potser no ho hauria d'haver dit...
💬 Potser aquest és el problema, que pensem massa. Potser simplement ens hauríem de deixar fluir amb el que sentim. No estem fent res malament. I saps què?
💬 Què?
💬 Jo també estic enamorada de tu. I no paro de pensar en els teus petons, en les carícies i en les teves calcetes humides entre les meves mans.
💬 Uff Joana... mai ningú m'havia fet sentir tan plaer. Vull repetir-ho.
💬 Jo també ho vull repetir-ho una i mil vegades més.
💬 Quan ens veurem?
💬 Quedem demà? Pots venir a casa si vols.
💬 Ok si, ens veiem demà a casa teva. T'estimo
💬 A les 16h a casa. T'estimo més.

I el dia següent la Joana es va vestir amb el seu conjunt preferit. Uns pantalons amples que li feien un cul molt sexy i un crop top verd. Va arribar a casa l'Alba, nerviosa, però amb nervis dels bons. Va picar el timbre i l'Alba va obrir la porta amb un somriure d'aquells que surten de l'ànima i amb els ulls humits de l'emoció de tornar-se a veure. Va convidar la Joana a entrar, li va agafar la mà i la va portar fins al menjador de casa.

- Vols seure?
- Si, clar
- Ho sento Joana, de veritat. Vaig ser tonta, em sap molt greu.
- Gràcies per les disculpes. Entenc el que et va passar i m'alegro d'haver-ne parlat i de tornar a estar juntes. M'encantes Alba.
- I tu a mi. I també m'encanten els teus llavis, i el teu cul.
- I a mi els teus pits, els teus ulls i la pell de les teves cames.
- Joana, toca'm un altre cop.
- Només amb una condició, que em tocaràs tu a mi també.
- Si vols començo jo.

I l'Alba va començar a fer petons a la Joana. Primer a la boca, lentament i suaument. Després li va començar a llepar el coll, els braços... la va estirar al sofà i li va començar a fer petons humits sobre la panxa, cada cop més a prop de la vulva. Les dues estaven cada cop més caxondes, la tensió era enorme, les ganes de fer-ho cada cop més grans.

L'Alba anava fent carícies a tot el cos de la Joana i la Joana gemia cada cop més fort. Mentrestant la Joana també tocava l'Alba, la cara, els cabells i les espatlles. L'Alba va arribar, poc a poc, a l'entrecuix de la Joana. Li va començar a llepar per les vores, apropant-se poc a poc a la vulva, on va començar a fer més pressió amb la llengua.

- Joana, et ve de gust que et posi els dits?
- si

L'Alba va penetrar a la Joana amb dos dits, suaument, mentre li feia petons a la boca. Després va treure els dits de dins la vagina i els va començar a fregar, en cercles, a sobre el clítoris. I al cap d'una estona, parava i els tornava a posar dins la vagina. Va seguir així una estona, amb amor, suavetat i passió. Fins que la Joana es va córrer com mai.

- uf alba... per no haver-ho fet mai...
- no ho havia fet a altres noies, però em conec a mi mateixa.
- Es nota (va dir rient).

Es van començar a fer petons, ara amb un ritme molt més accelerat, com si els cremés tot i s'acabés el món. Despullades les dues, van entrecreuar les cames, i van començar a fregar les seves vulves l'una amb l'altra. Així, una bona estona, mentre es tocaven, gemien i suaven juntes. 

- Quin gust Joana, m'encanta notar la teva vulva sobre la meva. Apreta una mica més
- Alba, tens els pits més bonics del món.

Van començar a fer-ho amb més pressió, fins que l'Alba es va córrer primer. I va ser tant el plaer i la humitat que va deixar anar l'Alba, que la Joana es va posar tan calenta que es va córrer de nou. I es van fondre en una abraçada, més enamorades que mai.


Missatge de la redacció: Si veiem que aquesta història té moltes visites, tornarem amb una història nova! Comparteix-la amb les teves amigues i amics!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: