Logotip de Adolescents.cat

Mama Dousha publica ‘Sant Tornem-hi’, amb un videoclip enregistrat en directe

per Redacció, el 13 de setembre de 2024 a les 12:00

Mama Dousha publica aquest divendres ‘Sant Tornem-hi’ amb un videoclip que s’ha enregistrat en directe durant un concert i que posa de manifest, un cop més, la seva connexió amb el públic i el bon moment que viu el cantant barceloní.

Concretament, el videoclip es va enregistrar aquest estiu al recinte grecoromà d’Empúries dins del festival Portalblau de l’Escala, amb un públic entregat que no para de cantar i ballar les seves cançons, una dinàmica que ja és habitual en totes les seves actuacions.


El cantant barceloní s’ha consolidat ja com un dels artistes de referència de la nova onada de música urbana del país. El darrer exemple de la seva nova consolidació és l’èxit de la cançó ‘Qué chevere’, que ha estat el tema més radiat a Catalunya durant els mesos de juny i juliol i que s’ha convertit, sense cap dubte, en un dels hits musicals d’aquest estiu a Catalunya.

De fet, gràcies a l’èxit de la seva proposta musical, l’autor del ‘Rikiti’ ha realitzat els darrers mesos més d’una trentena de concerts per tot el país. El cantant ha actuat a la majoria dels principals festivals del país com el Share Festical, l’Acústica, el Vida, l’Strenes o el Carbó Rock, entre molts altres. Aquest setembre ho farà també, per exemple, al Mercat de Música Viva de Vic o a la Mercè de Barcelona.



Quins són els pròxims concerts de Mama Dousha?

  1. 16 / 09 _ CULTURA JOVE (BARCELONA)
  2. 20 / 09 _ MERCAT DE MÚSICA VIVA (VIC)
  3. 21 / 09 _ CALELLA
  4. 21 / 09 _ FESTES DE LA MERCÈ (BARCELONA)
  5. 28 / 09 _ MARRAMEU (PALAFRUGELL)
  6. 6 / 10 - CAMPRODON
  7. 26 / 10 _ CONCERT 125 ANYS COOPERATIVISME (BARCELONA)
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: