Logotip de Adolescents.cat

Quina ha estat la cançó de l’estiu 2024? TikTok ho té clar

per Adolescents.cat, el 14 de setembre de 2024 a les 10:00

L’estiu té platja, sol, piscina, amics…però també música. És molt habitual associar cada estiu amb una cançó concreta: aquella que no ha deixat de sonar durant els mesos d’estius. Doncs bé, potser no és la teva preferida o la que més has escoltat, però si que és la que més ha sonat a TikTok.

La medalla d’or se l'emporta el duet xilè format per FloyyMenor i Cris Mj, amb la seva cançó ‘Gata Only’, que també ha estat el nº1 a TikTok a nivell mundial, aconseguint l’èxit aquest estiu a nivell global. En segon lloc, se situa Karol G i el seu èxit ‘Si Antes Te Hubiera Conocido’, un estiu en què la cantant colombiana ha estat una de les grans protagonistes de l’escena musical. Tancant el podi es troba ‘REAL GANGSTA LOVE’, del raper argentí Trueno, que ha connectat amb la comunitat de TikTok, sumant milers d’usuaris que s’han unit a crear contingut amb la seva música.


Existeixen tres coincidències entre el top 10 nacional i el mundial: ‘Gata Only’ està consolidat com el gran èxit estival a la plataforma, ocupant el primer lloc en ambdós rànquings; la medalla de plata a Espanya és per a ‘Si Antes te Hubiera Conocido’ de Karol G, que també està present a la llista global, ocupant en aquest cas el desè lloc. L’última cançó que repeteix presència en ambdós ‘tops’ és ‘ESTE’, d’El Alfa i Nfasis, en setena posició mundialment.

El top 3 mundial el tanquen ‘Nasty’ de Tinashe, que va ocupar el lloc nº1 en rànquings com el del Regne Unit, mentre que la medalla de bronze internacional és per a ‘MILLION DOLLAR BABY’, de Tommy Richman. A la resta del llistat trobem grans noms de la indústria musical com Billie Eilish amb el seu ‘BIRDS OF A FEATHER’ (4t) o Sabrina Carpenter amb el seu icònic ‘Please Please Please’ (6è).


Llistat complet de les 5 cançons més populars a TikTok Espanya

1. Gata Only - FloyyMenor and Cris Mj
2. Si Antes Te Hubiera Conocido - KAROL G
3. REAL GANGSTA LOVE - Trueno
4. BADGYAL - SAIKO & JC Reyes & Dei V
5. ESTE - El Alfa & Nfasis 

Llistat complet de les 10 cançons més populars de TikTok a nivell global

1. Gata Only - FloyyMenor and Cris Mj 
2. Nasty - Tinashe 
3. MILLION DOLLAR BABY - Tommy Richman 
4. BIRDS OF A FEATHER - Billie Eilish 
5. Alibi (with Pabllo Vittar & Yseult) (with Pabllo Vittar & Yseult) - Sevdaliza 
6. Please Please Please - Sabrina Carpenter 
7. ESTE - El Alfa, Nfasis 
8. Tell Ur Girlfriend - Lay Bankz 
9. Si No Quieres No - Luis R Conriquez, Neton Vega 
10. Si Antes Te Hubiera Conocido - KAROL
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: