Logotip de Adolescents.cat

Rosalia escollirà la música del Piromusical de la Mercè 2024: tots els detalls

per Adolescents.cat, el 13 de setembre de 2024 a les 10:30

La cantant catalana més internacional estarà present en les festes de la Mercè 2024. No, malauradament no hi actuarà, però ha estat l’encarregada d’escollir la banda sonora del Piromusical que tradicionalment tanca les festes de la capital.

L’Ajuntament de Barcelona ha explicat que la gran artista de sant Esteve Sesrovires escollirà especialment per tots els barcelonins la llista de temes que sonarà durant l’acte. Per tant, la festa que se celebrarà el 24 a  les 22:00h a l’avinguda Maria Cristina tindrà com a autora la cantant de ‘Motomami’. Encara no se sap quines cançons escollirà la cantant, però els focs i la font de Montjuïc ballaran al ritme de la música que ha triat la cantant, i això inclourà també algunes de les seves cançons més populars.


L’any passat, Rosalía també hi va tenir un paper, ja que van sonar alguns dels seus temes, així com altres artistes com Bad Gyal i Daft Punk en un homenatge al festival Sónar.

Més detalls sobre les festes de la Mercè 2024

Aquest any es repeteix l’espectacle de Drons, una proposta que es va fer per primer cop l’any passat. El xou compta amb 300 drons i es farà en dues nits: diumenge 22 a les 22:00h i dilluns 23 a les 22:00h. El lloc indicat serà la platja del Somorrostro, concretament a l’espigó del Gas. Tal com va passar l’any passat, el millor lloc per veure el xou serà a tocar de l’Hospital del Mar, el punt amb més bona visibilitat.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: