Logotip de Adolescents.cat

Les cinc sèries que has de veure amb l’inici del curs al setembre

per Redacció, el 10 de setembre de 2024 a les 19:00

Amb l'arribada de setembre, la tornada a l'escola o l'institut marca un nou començament, ple de noves experiències, classes i, per descomptat, descansos necessaris. Una bona manera per fer més lleugera la tornada als estudis, és veure algunes sèries que ens portin històries emocionants d’institut, drames intensos o comèdies lleugeres.

Aquí tens una selecció de sèries estudiantils perfectes per veure entre descansos, que et faran viure aventures, riure i, potser, sentir-te una mica identificat amb els personatges.


  1. 13 reasons why



És impossible fer una llista de sèries estudiantils sense parlar d’aquesta. Aquesta producció va tenir molt d’èxit i va marcar milions d’espectadors pel seu argument central i la manera en què tracta un tema tan delicat com el suïcidi. Una història molt sensible que explica els motius que van fer que la Clay Jensen decidís acabar amb la seva vida. Es pot veure a Netflix


  1. Riverdale



Aquesta sèrie explica els estranys fets de l’institut de Riverdale, lloc on l’Archie té un triangle amorós amb la seva millor amiga i una nova estudiant. Per si no n'hi hagués prou, apareix el cadàver d’un alumne que aixeca tota mena de sospites i crea un ambient molt misteriós. Es pot veure a Netflix.

  1. Sex Education


Si busques una sèrie que tingui lloc en un institut, Sex Education és perfecte per a tu. A més, és especialment rellevant per la manera en què tracta el sexe i altres problemes habituals en els joves però amb un to còmic. Es pot veure a Netflix.

  1. Deadly Class


És una sèrie que et porta als anys 80 i t’explica la vida d’una adolescent que comença a estudiar en una coneguda escola d’assassins. Sí, sona estrany, però parlem d’una escola d’assassins i no un institut normal com altres sèries que figuren a la llista. Es pot veure a HBO.

  1. Atypical


Aquesta sèrie explica la història d’un adolescent amb un trastorn autista. El protagonista es diu Sam i inicia una cerca de l’amor i la independència de la seva família. En aquest viatge acaba implicant a tots els seus familiars involuntàriament. Es pot veure a Netflix.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: