Logotip de Adolescents.cat

Selena Gómez es converteix en la multimilionària més jove de Hollywood: quins són els seus negocis?

per Adolescents.cat, el 10 de setembre de 2024 a les 12:00

Selena Gómez s’ha convertit en la multimilionària més jove de Hollywood. Però no ho ha fet gràcies a la seva carrera com a actriu o cantant, sinó per la seva part empresària. Ha estat gràcies a la seva marca de maquillatge, Rare Beauty, la que ha fet que la seva fortuna personal superi la barrera dels mil milions de dòlars.

Segons ha informat Bloomberg, que ha inclòs per primer cop a Selena en l’índex de Multimilionaris, l’actriu té una fortuna de 1.300 milions de dòlars. La mateixa font indica que l’empresa Rare Beauty és la que representa la “gran part” de la seva fortuna personal.


A més del seu èxit en el món empresarial, Selena ha aprofitat la seva presència a les xarxes socials: té 424 milions de seguidors i és la tercera persona més seguida d’Instagram, només per darrere de futbolistes com Cristiano Ronaldo, que té més de 639 seguidors i Messi, amb 505 milions.

Gómez també ha tingut èxit en l’àmbit de l’entreteniment amb diversos projectes de cine i televisió. Va ser la creadora del programa de cuina ‘Selena + Chef’, que es va emetre a Max. I la seva participació en l’exitosa sèrie ‘Only Murders in the Building’ l’ha mantinguda activa en aquesta indústria. Òbviament, la sèrie amb qui tothom la va conèixer va ser ‘Los magos de Waverly Place’, de fet, ara es prepara per ser productora executiva en la seva futura versió.


Qui completa la llista de persones més riques?

L’octubre de 2023, Taylor Swift va aconseguir convertir-se en multimilionària principalment gràcies al que guanya de la seva música i les seves actuacions. Com queda, doncs, aquesta llista?

14. Taylor Swift, amb un patrimoni net de 1.100 milions de dòlars. Es va convertir en la primera persona que aconsegueix aquesta fortuna gràcies a les seves cançons i la interpretació.

13. El magnat de la televisió, Dick Wolf, amb un patrimoni net de 1.200 milions de dòlars. 

12. El jugador de bàsquet, Magic Johnson, amb un patrimoni net de 1.200 dòlars. Gran part de la seva fortuna procedeix de la seva participació en el proveïdor d’assegurances de vida EquiTrust.

11. L’estrella del bàsquet, LeBron James, amb un patrimoni net de 1.200 milions de dòlars.

10. Tiger Woods, amb una fortuna de 1.300 milions de dòlars, forma part d’un club exclusiu, juntament amb LeBron James com els dos únics esportistes que es van fer multimilionaris mentre encara eren en actiu en el seu esport.

9. La cantant Rihanna, amb un patrimoni de 1.400 milions de dòlars. A més, l’estrella del pop té participacions en dues marques multimilionàries: Fenty Beauty i Savage X Fenty.

8. L’actor, cineasta i comediant, Tyler Perry, amb una fortuna de 1.400 milions de dòlars.

7. El cineasta Peter Jackson, conegut per franquícies com ‘El señor de los anillos’ i ‘El hobbit’, té una fortuna de 1.500 dòlars.

6. Kim Kardashian té un patrimoni net de 1.700 milions de dòlars. Ningú no ha tret més profit de la fama del reality que ha fet juntament amb la seva família i s’ha convertit en multimilionària gràcies a les seves marques de bellesa i roba.

5. Jay-Z amb 2.500 milions de dòlars. El primer multimilionari del hip-hop va vendre una participació del 50% en la seva marca de xampany, Armand de Brignac, al gegant d’articles de luxe per més o menys 300 milions de dòlars.

4. La presentadora Oprah Winfrey, amb un patrimoni de 2.800 milions de dòlars.

3.  Michael Jordan, amb un patrimoni net de 3.200 milions de dòlars, es va convertir en el primer esportista multimilionari el 2015, però no va ser gràcies a la seva llegendària carrera en el bàsquet sinó als negocis amb marques com Nike.

2. Steven Spielberg. Té un patrimoni net de 4.800 milions de dòlars i va entrar a la llista el 1994.

1. El director de cinema, Geaorge Lucas, amb un patrimoni net de 5.500 milions de dòlars. Es va estrenar en la llista el 1997 i és director de pel·lícules com ‘La guerra de las galaxias'.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: